Imagini noi pe internet cu VW Golf 8! Cum arata bijuteria nemtilor

Noul model Volkswagen Golf va fi lansat pe 24 octombrie, dar in ultima perioada pe internet au aparut mai multe imagini cu noua bijuterie a constructorului din Wolfsburg.

Noul Volkswagen Golf 8 este mult imbunatatit la interior si are un design spectaculos. Volkswagen a venit cu elemente stilistice noi, dar nu a modificat spectculos la exterior maşina.

Partea frontala are un spoiler cu design nou, faruri modificate si o grila restilizata. Versiunea plug-in hybrid GTE va integra o bagheta iluminata care va uni cele doua faruri. In partea din spate, denumrirea modelului va fi amplasata central sub sigla constructorului si aripa va avea un design nou.

Noua genereratie Golf va avea in bord un instrument digital de dimensiuni mari si un ecran central repozitionat. Gurile de ventilatie au fost repozitionate si numarul de butoane clasice au fost reduse si inlocuite cu functii aparute pe display.

Golf 8 se va baza pe o versiune imbunatatita a arhitecturii MQB, iar gama motorizarii va fi pe benzina, motorina si doua variante plug-in hybrid. Varianta pe motorina va putea produce un maxim de 204 cai putere, in timp ce a doua peste 245.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter