Au apărut primele poze cu VW Golf 8! Cum arată noul model al nemtilor

Volskwagen Golf 8 este tot mai aproape de lansarea oficiala, dar pe internet au aparut doua fotografii care au dat cu siguranta planurile nemtilor peste cap.

Noul hatchback al nemtilor va fi lansat la finalul lunii, insa fotografiile aparute pe internet dezvaluie complet surpriza pregatita de compania din Wolfsburg.

Internautii au distribuit rapid informatia, iar pozele arata interiorul si exteriorul masinii. Asa cum deja se stie de ceva vreme, noul Golf are o caroserie modificata la nivel de detaliu, iar unele elemente se aseamana cu modelul Polo al germanilor.

Interiorul noului Golf 8 este schimbat complet fata de modelele precedente. Volkswagen a pregatit doua display-uri color si o plansa de bord minimalista. Conform unor informatii neoficiale, noul GOLF va sta mult mai bine la partea tehnica si este realizat pe o versiune imbunatatita a platformei MBQ.

GOLF 8 va avea o gama larga de motorizari de la clasicele benzinare si cele pe motorina pana la cele de tip micro si plug-in hibrid. Oarecum surprinzator este faptul ca varianta complet electrica specifica generatiei actuale va disparea complet dupa ce a fost lansat recent primul ID.3 din istoria companiei.

Functii avansate de conducere autonomă vor fi prezente pe noul Golf, transformand modelul hatchback intr-una dintre cele mai avansate masini din istoria companiei. Oficialii sunt de parere ca acest model poate intra usor in gama premium.

"Noul Golf va duce VW in era vehiculelor conectate permanent cu functii extinse de condus autonom. Va avea mai multe sisteme software decat orice versiune de pana acum. Va fi mereu conectat la internet, iar cockpit-ul digital si sistemele de asistenta vor fi un etalon in materie de conectivitate si siguranta", a declarat Karlheinz Hell, seful diviziei VW de compacte.

Noul model al nemtilor va fi lansat pe 24 octombrie, iar pe piata vor fi gasite primele masini in luna decembrie, conform datelor oferite de Volkswagen.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter