Vw Amarok cu “steroizi”

Suntem siguri ca proprietarii de Volkswagen Amarok nu ar fi suparati foarte tare daca masinile lor ar avea ceva mai mult cuplu. Si exact asta vor primi cei care vor cumpara editia Worthersee. Alaturi de un GT de 500 de cai putere, mult mai sportivul Amarok este propulsat de un motor turbo-diesel cu sase cilindri.

In timp ce un Amarok obisnuit au motoare de 2 litri, editia Worthsee a primit un motor de 3 litri, cu 270 de cai putere si un cuplu de 443 Nm. Ca sa ne facem o idee, de exemplu, Volkswagen Toureg TDI, editia americana, reuseste sa “scoata” doar 406 Nm.

Din acelasi motor de 3 litri. Editia speciala Amarok are o cutie automata cu 8 trepte, tractiune integralam si atinge 100 km/h in 7,9 secunde. Vizual, editia Wothersee se distinge prin accentele rosii si negre pe laterale, prin portiunile cu fribra de carbon, dar si prin etrierele de culoare rosie.

In plus, farurile sunt cu xenon, stopurile sunt cu led-uri, iar sistemul de esapament cu doua guri este incastrat in bara spate. La interior regasim aceleasi accente rosii si negre si, pe langa sistemul touchscreen de 8 inch, cei de la Volkswagen au montat un cronometru si ceasuri care masoara valoarea cuplului si presiunea in turbina.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter