Record de vanzari pentru Volvo dupa primele sase luni din 2019

Volvo XC40

Suedezii de la Volvo traverseaza la ora actuala o perioada extrem de buna la toate capitolele, cifrele de vanzari obtinute demonstrandu-ne tuturor ca nordicii fac bine ceea ce fac. Modelele producatorului suedez se bucura de o popularitate ridicata indiferent de segmentul din care fac parte, cifrele de vanzari reusind de fiecare data parca sa depaseasca orice asteptari.

In plus, modelele din gama celor de la Volvo sunt extrem de apreciate, atat de pasioantii auto care le-au testat, cat si de specialistii din domeniu. De asemenea, modelele Volvo s-au dovedit de fiecare data a fi extrem de sigure, obtinand rezultate foarte bune in cadrul testelor EuroNCAP.

Prima jumatate a anului a adus noi recorduri pentru suedezii de la Volvo, cifrele de vanzari fiind considerate chiar istorice. Astfel, in primele sase luni ale anului, suedezii au comercializat 340.286 de masini, o cifra care nu este deloc de neglijat. In comparatie cu aceeasi perioada a anului precedent, cifra de vanzari inregistrata de cei de la Volvo in 2019 este cu 7.3% mai mare.

De asemenea, cei de la Volvo mai sustin ca si-au marit cota de piata atat pe plan european, cat si in Statele Unite sau China, chiar daca aceste piete au inregistrat scaderi per total in prima jumatate a anului.

Daca cifrele de vanzari istorice nu erau suficiente pentru a intelege succesul de care se bucura producatorul suedez pe piata globala la ora actuala, trebuie sa va mai spunem ca oficialii din cadrul structurii de conducere a celor de la Volvo sustin ca veniturile companiei au fost in crestere dupa primele sase luni ale anului. Mai exact, oficialii producatorului suedez se refera la o crestere in valoare de 12 milioane de euro, ceea ce nu este deloc putin. Vorbim, asadar, despre o prima jumatate de an perfecta pentru suedezi!

Datele financiare au inceput sa fie cu privite cu o atentie foarte mare de cei de la Volvo, acestia dorindu-si ca in cele din urma sa obtina un profit din ce in ce mai mare, care sa ateste popularitatea de care se bucura modelele din gama sa.

Astfel, pe langa aceste rezultate financiare foarte bune despre care vorbeam in randurile anterioare, cei de la Volvo au pregatit si o serie de masuri de reducere a costurilor pentru eventualele probleme cauzate de razboiul comercial dintre Statele Unite si China. In cele din urma, mai trebuie sa spunem ca analistii Volvo estimeaza ca vanzarile si veniturile vor continua sa creasca si in a doua parte a anului!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter