Volkswagen pregateste reduceri pentru soferii romani! Cat costa acum Passat Facelift!

Volkswagen vine cu o oferta speciala pentru soferii din Romania in ceea ce priveste noul Passat Facelift.

2019 VW Passat Facelift

Nemtii au dotat noul Volkswagen Passat Facelift cu un motor pe benzina, turbo, de 1.5 litri si 150 de cai putere in sase trepte si o transmisie manuala. Noua versiune are in continuare jante din otel, stopuri pe LED si climatizare automata printre alte dotari.

Volkswagen a anuntat ca noua varianta Advance 1.5 TSI ACT a ajuns la un pret de doar 31.355 de euro. Noul Facelift a fost prezentat in cadrul Salonului Auto International de la Geneva, iar in echiparea standard sunt incluse jantele de otel de 16 inch, plus blocuri optice cu tehnologie LED.

Varianta standard este ideala pentru o familie, iar fara costuri suplimentare primim climatizare automata cu reglare a temperaturii pe trei zone, scaunele din fata cu incalzire, cruise control pentru limitator de viteza, dar si bancheta din spate rabatabila. Tot in varianta de 31.355 de euro vom beneficia de un display tactcil de 16.5 centimetri si opt difuzoare.

Cei mai pretentiosi dintre cumparatori isi pot achizitiona la cerere dotari precum camera pentru marsarier sau comanda vocala.

Pentru o suma de bani in plus putem ridica gradul de securitate cu niste airbag-uri laterale pentru locurile din spate.
Passat Facelift a costat la lansare 34.720 de euro, variant de baza in Germania, pretul fiind mai ieftin in acest moment cu peste 3.000 de euro pentru client.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Volkswagen

Newsletter