Volkswagen pregateste un nou model Shooting Brake

Germanii de la Volkswagen au anuntat la sfarsitul saptamanii ce tocmai s-a incheiat ca vor produce un nou model de tip Shooting Brake, acesta urmand sa intre in productie in cadrul unei uzine din Germania.

VW Arteon

Chiar daca pana la acest moment nu avem foarte multe detalii despre acest subiect, putem sa ne gandim la faptul ca germanii de la Volkswagen isi propun sa isi extinda gama de modele pe care o dezvolta pe plan european cu o noua versiunea Shooting Brake.

Din pacate, pana la ora actuala, reprezentantii producatorului german nu ne-au dat prea multe informatii care sa ne ajute sa ne dam seama care va fi modelul care va beneficia de aceasta versiune!

Informatia cu privire la posibilitatea lansarii unei versiuni Shooting Brake apare intr-un document oficial redactat in limba germana, prin intermediul careia producatorul german vorbeste despre planurile de viitor pe care le are in legatura cu uzina pe care o detine in localitatea Emden.

Astfel, in documentul cu pricina se arata ca Volkswagen va produce la aceasta uzina in urmatorii ani modelele Passat, Arteon, car si o versiune Shooting Brake. Insa, asa cum spuneam si mai devreme, in document nu apare si numele modelului care va beneficia de aceasta versiune!

Nu cu prea mult timp in urma, presa internationala de specialitate a lansat o informatie conforn careia cei de la Volkswagen ar urma sa lanseze in viitorul mai mult sau mai putin apropiat o versiunea Shooting Brake pentru Arteon, un coupe cu patru usi care se pozitioneaza in gama constructorului german peste Passat si care a fost considerat drept un inlocuitor al lui CC.

Asa cum probabil ca va amintiti, modelul a fost lansat in urma cu doi ani, zvonurile cu privire la o posibila versiune Shooting Brake aparand pentru prima data in 2018. La acea vreme, germanii au recunoscut ca o asemenea varianta este luata in calcul, insa nu s-a mai adus in discutie acest subiect pana acum.

Elmar Marius Licharz, director de produs pentru modele de mari dimensiuni din cadrul Volkswagen, a admis la acea vreme ca i-ar placea sa faca un Arteon break.

Totodata, Licharz a recunoscut atunci ca “aceste planuri sunt in derulare, insa nu a fost luata nicio decizie finala”. In aceste conditii, cel mai probabil, reprezentantii producatorului german vor anunta in perioada urmatoare despre ce model este vorba, asa ca nu ne mai ramane decat sa mai avem putina rabdare!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter