Volkswagen lucreaza la o versiune coupe a SUV-ului T-Cross

Volkswagen pregateste o surpriza destul de interesanta pentru fanii modelului T-Cross, cel mai mic SUV din gama actuala a producatorului german.

Mai exact, cei de la Volkswagen se pare ca lucreaza la ora actuala la o versiune coupe a acestui model, conform unor surse apropiate conducerii producatorului. De asemenea, zvonurile ne mai indica si faptul ca noul model ar urma sa fie lansat pana cel mai tarziu la finalul anului 2020.

In aceste conditii, se pare ca cei de la Volkswagen isi propun extinderea si mai agresiva a gamei de SUV-uri oferita, fiind constienti probabil de avantul pe care l-a luat acest segment in ultii ani.

Asa cum stim deja cu totii, segmentul SUV-urilor se bucura de o popularitate din ce in ce mai ridicata in ultimii ani, oferta devenind din ce in ce mai aglomerata in acest timp.

Chiar si asa insa, vanzarile merg in continuare extrem de bine pentru marea majoritate a producatorilor auto prezenti in acest segment de piata, drept pentru care este de la sine inteles ca mai este loc de crestere.

Cei de la Volkswagen si-au concentrat atentia de mai bine de cativa ani catre acest segment al SUV-urilor, drept pentru care nu avem de ce sa ne miram atunci cand auzim de aceasta versiune coupe pregatita pentru SUV-ul T-Cross!

Surse care se recomanda a fi apropiate de cei din conducerea producatorului german au anuntat de curand ca pana in 2022 vom face cunostinta chiar si cu un SUV urban sportiv care va avea la baza Polo si T-Cross. Totodata, si viitoarea gama de vehicule electrice a germanilor va include astfel de modele.

Spre exemplu, intr-o prima etapa, vom vedea versiunea de serie a lui I.D. Crozz, urmand ca in viitorul nu prea indepartat sa asistam si la prezentarea versiunii de productie a SUV-ului I.D. Roomzz. Mai mult decat atat, spre finalul acestui an vom face cunostinta si cu T-Roc Cabrio.

Noul T-Cross Coupe ar urma sa fie lansat pana cel mai tarziu la finalul anului 2020, conform acelorasi surse pe care le-am mentionat in randurile anterioare.

Bineinteles, din punct de vedere al infatisarii exterioare, noul T-Cross Coupe va miza pe liniile generale pe care le stim deja de la T-Cross, insa este foarte probabil sa primeasca si acele elemente specifice ale SUV-urilor coupe. Noul model va avea la baza arhitectura MQB A0, urmand sa preia, de asemenea, si gama de motorizari disponibila pe T-Cross.

Newsletter

Whatsapp