Volkswagen publica primele imagini cu interiorul lui ID.3

Volkswagen ID.3 Interior

Inceputul lunii mai ne aducea primele imagini cu hatchback-ul electric Volkswagen ID.3, insa germanii nu ne-au lasat la acea vreme sa observam prea multe detalii, dat fiind faptul ca ne prezentasera niste fotografii camuflate. Mai mult decat atat, la acea vreme nu ne era oferita nicio informatie suplimentara cu privire la interiorul noilor modele!

Ei bine, se pare ca a venit vremea pentru noutati din acest punct de vedere, reprezentanta austriaca a constructorului german publicand un clip video in care ne sunt prezentate mai multe imagini cu interiorul noului model electric ID.3. Haideti sa ne uitam si noi la ele si sa descoperim impreuna ce surprize ne-au pregatit germanii!

Asa cum cei mai multi dintre noi ne-am si fi asteptat, noul Volkswagen ID.3 va avea la interior un instrumentar de bord digital care va avea rolul de a afisa elemente pentru viteza de deplasare si autonomia bateriei. De asemenea, in partea centrala a plansei de bord este pozitionat orizontal un ecran touch de dimensiuni generoase, prin intermediul acestuia putand fi controlat sistemul de navigatie, sistemul multimedia sau clima.

Cei de la Volkswagen isi doresc sa promoveze prin intermediul acestui clip publicat cu cateva zile in urma si posibilitatea de a apela la comenzile vocale ce ne sunt puse la dispozitie. Spre exemplu, in cazul in care soferul spune ca este prea cald in masina, asistentul vocal il va anunta imediat ca va porni sistemul de climatizare.

Uitandu-ne mai atenti la acest concept de design interior pe care il putem vedea la noile modele ID.3, putem sa ne ducem cu gandul la designul interior pe care l-am putut vedea atunci cand a fost prezentat conceptul electric el-Born al spaniolilor de la SEAT. Modelul electric al producatorului iberic va primi in cele din urma o versiune de serie pana la sfarsitul anului urmator.

Asa cum probabil ca stiti deja, cei de la Volkswagen au deschis pre-comenzile pentru ID.3 inca din data de 8 mai. Peste 20.000 de clienti au platit pana la acest moment avansul in valoare de 1.000 de euro pentru a isi rezerva o unitate din aceasta editie de lansare a modelului ID.3. Conform informatiilor, va exista un numar limitat de modele speciale ID.3 1st, care se pare ca va fi de 30.000.

Dintre acestea, numai 450 sunt alocate tarii noastre, drept pentru care va spunem ca ar trebui sa va grabiti in cazul in care va doriti aceasta versiune speciala 1st. In luna septembrie este programat si evenimentul oficial de lansare al lui ID.3, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: VW

Newsletter