Acest Volkswagen Golf Mk2 a stabilit un nou record mondial! Afla despre ce este vorba!

VW Golf MK2 Record Mondial

Volkswagen-ul pe care tocmai l-ati vazut in imagini, e modificat si a reusit un record senzational: a rulat 250 metri in 8,47 secunde! Recordul a fost stabilit cu o viteza de 269 km/h, in timpul unei curse de curse din Germania.

A fost nevoie de cateva tururi pentru a reusi extraordinarul timp, insa daca ne uitam pe specificatiile acestul Volkswagen Golf 2 tunat, ne dam seama de ce a fost posibil: motorul, un V16 de 2.0 litri, produce 1 000 cai putere si un cuplu de 1.094 Nm. Asta in ciuda sistemului modificat de tractiune integrala si a cutiei de viteze cu dublu ambreiaj DSG, care echipeaza masina.

Autoturismul este opera celor de la Boba Motoring, care au tot modificat-o in ultimii ani. Fata de cutia de viteze despre care am vorbit mai sus, acest Volkswagen a primit recent un nou turbocompresor.

Putem compara performantele de viteza ale acestui Golf 2 cu cele ale unui Bugatti Chiron, care atinge suta de kilometri tot cam in 2,5 secunde. Cel din urma, sta mai bine, asa cum e normal, la caracteristicile de securitate si la confort.

In fine, acest Vw modificat are o greutate 1 180 kg, fara sofer, iar viteza maxima este de 340+ km/h.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter