Primele modele Golf 8 vor ajunge la clienti pana la finalul anului

Primele modele Golf 8 vor ajunge la clienti pana la finalul anului

Volkswagen se pregateste intens in aceasta perioada de lansarea noii generatii Golf, una dintre cele mai asteptate noutati din lumea auto in aceasta a doua parte a anului curent. Asa cum fiecare dintre noi stim, Golf reprezinta unul dintre cele mai importante modele din gama producatorului german, fiind fara doar si poate unul dintre cele mai iubite si mai indragite modele prezente pe piata auto europeana si nu numai. Noua generatie Golf 8 urmeaza sa fie prezentata in aceasta toamna, oficialii producatorului german inaintand luna octombrie ca termen oficial pentru evenimentul de lansare.

Bineinteles, asta inseamna ca la acest moment, pregatirile pentru lansarea noii generatii sunt in plina desfasurare, specialistii din cadrul constructorului german asigurandu-se ca totul este in regula si ca totul este pregatit pana la cel mai mic detaliu.

In aceste conditii, sefii celor de la Volkswagen ne dau asigurari ca se face tot ceea ce se poate pentru ca noua generatie a lui Golf sa fie prezentata in aceasta toamna, in luna octombrie, asa cum a fost stabilit. De asemenea, Herbert Diess, seful constructorului german, a declarat recent ca primele exemplare Golf 8 vor ajunge la clienti pana la sfarsitul acestui an! Asadar, se pare ca vor exista cativa norocosi care se vor putea bucura de un cadou de sarbatori pe cinste!

Producatorul german isi pune toate sperantele in aceasta noua generatie pregatita pentru Golf, noile modele urmand sa aiba o misiune importanta dupa lansarea lor. Mai exact, cei de la Volkswagen isi doresc ca noile modele Golf sa aduca o marja de profit mai mare pentru producatorul german, acesta fiind unul dintre obiectivele importante stabilite de CEO-ul Herbert Diess.

Avand in vedere popularitatea si succesul de care se bucura modelele Golf, putem intelege aceasta dorinta a celor de la Volkswagen. Insa, chiar si asa, nu stim totusi exact care sunt cifrele pe care si le doresc sefii producatorului german!

Asa cum probabil ca stiti deja pana la acest moment, noua generatie Golf 8 urmeaza sa ne fie prezentata cu o serie de noutati extrem de importante, care ii vor entuziasma pe fanii producatorului german mai mult decat sigur. In primul rand, noua generatie Golf 8 se lauda ca va beneficia de niste functii autonome extinse, ceea ce este extrem de interesant la acest moment!

De asemenea, se pare ca noile modele Golf 8 vor fi conectate permanent la internet si vor oferi sisteme de siguranta si conectivitate de referinta pentru intreaga industrie auto. Desigur, mai multe informatii vom afla in aceasta toamna!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter