Volkswagen a lansat in Romania ultimul model! Pat, chiuveta si bucatarie incluse

Volkswagen Grand California se vinde in Romania! Modelul poate tine loc de casa

Volkswagen a lansat in Romania ultimul model! Pat, chiuveta si bucatarie incluse

Volkswagen a lansat in Romania ultimul model! Pat, chiuveta si bucatarie incluse

Volkswagen a lansat pe piata din romania modelul Grand California, o masina care tine loc si de casa si de masa.

Amatorii de aventuri pe patru roti se pot bucura de noul model lansat de compania germana exclusiv pentru turisti. Noul Grand California se vinde in schimbul sumei minime de 52.702 euro, iar in interior gasim un pat dublu, bucatarie sau chiuveta in echiparea standard.

Noua bijuterie are sub capota un motor diesel cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, iar numarul cailor putere ajunge la 177.

Meniul interior continua cu diverse dulapuri, sertare si alte spatii de depozitare, o podea din plastic cu optica de lemn, ferestre cu plase de tantari si obturator, dar si alte dotari spectaculoase.

Pretentiosii pot avea la alegere toaleta cu ventilatie, scaune pliante, instalatie TV prin satelit, panou solar pentru acoperis si pat suspendat deasupra chicinetei. In plus, jantele din aliaj, farurile LED, aerul conditionat Climatronic, sistemul adaptive cruise control sunt doar cateva dintre optiunile pe care le putem adauga contracost.

Noua bijuterie de la Volkswangen sta excelent si din punct de vedere tehnic. Autovehiculul are un propulsor diesel de doi litri si 177 de cai putere, cutie automata in opt trepte si un sistem de tractiune fata. Conform specialistilor, consumul mediul este undeva la 8.3 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt putin peste 215 grame per km.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter