Volkswagen a primit peste 30.000 de pre-comenzi pentru electricul ID.3 1st

Electricul Volkswagen ID.3 se bucura de un real succes, producatorul german anuntand in aceasta saptamana ca a primit peste 30.000 de pre-comenzi in acest sens.

Volkswagen ID.3

In urma cu patru luni, germanii de la Volkswagen anuntau ca lista de pre-comenzi pentru modelul electric ID.3 este deschisa. Intr-o prima faza, clientii care isi doreau sa comande acest model puteau profita de o oferta interesanta din partea celor de la Volkswagen, acestia punand la dispozitia celor interesati o versiunea speciala ID.3 1st, echipata cu un acumulator de 58 kWh care oferea o autonomie de 420 de kilometri, conform testelor WLTP. La acea vreme, germanii spuneau ca isi doresc ca pana in septembrie sa primeasca aproximativ 30.000 de pre-comenzi!

Ei bine, se pare ca planul celor de la Volkswagen a fost unul bine gandit, reprezentantii constructorului anuntand acum ca target-ul a fost atins chiar acum, la inceputul lunii septembrie.

Asadar, 30.000 de clienti de pe Batranul Continent au depus deja un avans in valoare de 1.000 de euro pentru a putea fi siguri ca vor fi primii care vor primi versiunea speciala ID.3 1st! Conform statisticilor pe care le au cei de la Volkswagen, cei mai multi clienti pana la acest moment provin din Germania.

Pe locul secund in acest top se gasesc clientii din Norvegia, urmati de cei din Olanda. Nici nu este de mirare daca stam sa ne gandim mai bine, toate aceste trei piete dovedind pana acum ca sunt interesate de modelele electrice.

Jurgen Stackmann, seful departamentului de marketing din cadrul Volkswagen, a anuntat in aceasta saptamana ca “s-a atins tinta de 30.000 de pre-comenzi chiar inainte de Salonul Auto de la Frankfurt”. Stackamann mai spune ca “acest lucru demonstreaza faptul ca ID.3 vine pe piata chiar la momentul potrivit, tot mai multi clienti dorindu-si sa treaca la mobilitatea electrica”.

Asa cum stim deja, oficialii celor de la Volkswagen au anuntat in urma cu cateva zile ca versiunea speciala ID.3 1st va fi echipata cu o unitate de motorizare de 150 kW, adica echivalentul a 204 cai putere.

Din pacate, pana la acest moment nu avem informatii cu privire la cifrele de performanta cu care se va putea lauda aceasta editie speciala, insa, cel mai probabil, vom afla detalii si in acest sens in urmatoarea perioada! Lansarea oficiala a modelului electric ID.3 va avea loc peste numai cateva zile, la Frankfurt!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: Volkswagen

Newsletter