Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet si-a facut debutul la Pebble Beach

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet

In urma cu un an, Concursul de Eleganta de la Pebble Beach ne dezvaluia Conceptul Vision Mercedes-Maybach 6, model care a impresionat la propriu pasionatii auto din intreaga lume.

Ei bine, nemtii nu s-au lasat mai prejos nici in acest an, aducand tot pe scena de la Pebble Beach un alt model cu care isi propun sa castige respectul impatimitilor auto – Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet.

Precum s-a intamplat si in urma cu fix un an, conceptul prezentat de constructorul german uimeste prin designul sau spectaculos si prin imaginea de care dispune.

Versiunea decapotabila a conceptului Vision Mercedes-Maybach 6 preia, asa cum era si de asteptat, o intreaga serie de elemente pe care le-am regasit in urma cu un an pe modelul concept initial.

Design Exterior

Asadar, din punct de vedere al infatisarii exterioare, putem remarca in primul rand posteriorul asemenator al unui yacht de lux. De asemenea, in partea frontala mai putem observa grila de dimensiuni generoase, respectiv capota extrem de lunga.

Din punct de vedere al dimensiunilor, conceptul decapotabil Vision Mercedes-Maybach 6 ne este prezentat cu o lungime de 5700 mm, cu o latime de 2100 mm, respectiv cu o inaltime de 1340 mm. Modelul a fost echipat de constructorul german cu un set de jante noi cu dimensiuni de 24 de inci, spre deosebire de conceptul initial prezentat in urma cu un an.

In orice caz, produsul final prezentat la Pebble Beach arata foarte bine, reusind fara prea mare greutate sa intoarca toate privirile.

Design Interior

Nici habitaclul nu a suferit prea multe modificari in comparatie cu cel pe care l-am descoperit in urma cu un an. Rafinamentul si luxul sunt prezente in cel mai mic detaliu la interior, acolo unde soferul si pasagerul din dreapta se vor putea bucura de o experienta de zile mari.

Podeaua este construita din lemn cu insertii din aluminiu, in timp ce tapiteria este realizata din piele Nappa de cea mai buna calitate.

Tehnologia este de cea mai noua generatie, nemtii propunandu-ne la interior doua unitati Head-Up Display, respectiv senzori biometrici care monitorizeaza starea de sanatate a soferului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Mercedes-Benz

Newsletter