Viitorul de la Bmw este electric... cu motor auxiliar

Viitorul este electric! Si se pare ca si germanii au inteles asta. Norbert Reithofer, seful BMW Group, a spus joi ca: Ne place sa pornim discutii lungi cu teama pentru ca noi, germanii, avem tendinta de a vedea mai multe probleme decat oportunitati, iar de la aceasta regula nu se abate nici electro-mobilitatea.

BMW isi propune sa lanseze masina de oras i3, primul sau autovehicul electric, care va fi scos la vanzare chiar din acest an. O decizie curoajoasa, avand in vedere ca cererea pentru automobilele electrice nu este deloc mare din cauza costurilor piperate.

Masina vine ca un element cheie pentru gigantul BMW, care vrea sa-si tina la distanta principalii competitori, Audi si Mercedes-Benz. Pentru a se pozitiona bine pe piata, BMW a inceput deja o campanie puternica de marketing global, prin care micuta electrica este promovata in reviste si pe Internet, in noua clipuri.

i3 va avea, de asemenea, un motor auxiliar care porneste automat in cazul in care se descarca bacteria. Aceasta extindere a motorului ii va permite viitorului posesor sa conduca inca 300 de km inainte de a reincarca bateria, adica de doua ori mai mult decat distanta pe care ar parcurge-o fara motorul auxiliar, folosind doar bateria din dotare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter