Viitoarea generatie Mercedes-AMG A45 va avea peste 400 de cai putere

Mercedes-AMG A45

Stim ca nu suntem nici macar la jumatatea lui 2017, insa cei de la Mercedes-Benz vin cu unele informatii interesante cu privire la anul 2019. An in care vom face cunostinta cu noile modele ale generatiei viitoare AMG A45. Rivalitatea acestui model cu Audi RS3 Sportback este de bun augur pentru noi din cate se pare, specialistii din cadrul diviziei de performanta AMG fiind decisi sa aduca pe piata un model mai puternic decat cel rival. Ramane de vazut daca in cele din urma vor reusi sa faca acest lucru! Pana atunci insa, trebuie sa recunoastem ca planurile de viitor nu suna deloc rau.

In momentul actual, gratie faceliftului prezentat in urma cu ceva timp, Mercedes AMG A45 are sub capota o unitate de motorizare cu o capacitate de 2.0 litri, capabila sa dezvolte 381 de cai putere. Orice ar spune unii carcotasi, avem in fata un motor puternic, fara dar si poate. Dar, bineinteles ca se poate si mai bine de atat. Mai ales ca vorbim despre un model care poarta semnatura celor de la divizia de performanta AMG.

Viitoarea generatie AMG A45 este preconizata sa fie lansata peste aproximativ doi ani, pe parcursul lui 2019 mai exact. Si mai mult ca sigur ca viitorul model va veni cu imbunatatiri importante pe care ni le pregatesc cei de la AMG. Din cate se pare pana la acest moment, si aceasta noua generatie se va baza pe aceeasi unitate de motorizare cu capacitate de 2.0 litri. Insa aceasta va primi unele imbunatatiri, care o va face sa dezvolte peste 400 de cai putere. Actualul Audi RS3 Sportback, rivalul lui AMG A45, este echipat cu o unitate de motorizare capabila sa livreze 395 de cai.

Informatiile pe care vi le-am prezentat au venit din partea lui Tobias Moers, seful diviziei de performanta AMG din cadrul Mercedes. Acesta a declarat intr-un interviu acordat unei publicatii de specialitate ca nici nu se pune problema ca modelele viitoarei generatii AMG A45 sa nu beneficieze de o putere de peste 400 de cai.

Din spusele acestuia, cei de la AMG sunt obligati sa se ridice la un anumit nivel si sa intreaca chiar asteptarile fanilor, iar limita de 400 de cai putere este un standard peste care trebuie trecut. De asemenea, tot de la Tobias Moers am mai aflat ca, desi vorbim tot despre un propulsor cu capacitate de 2.0 litri, acesta va fi unul cu totul si cu totul nou. Si, bineinteles, mai puternic.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter