Viitoarea generatie BMW Seria 7 ar putea primi o versiune electrica

Viitoarea generatie BMW Seria 7 ar putea primi o versiune electrica

Inceputul anului a adus cu sine vesti importante din partea celor de la BMW, producatorul german prezentand primele imagini si detalii cu referire la Seria 7 facelift. Asa cum am aflat la acel moment, varful de gama al producatorului german este disponibil cu o serie de motoare diesel si benzina.

Insa, stim deja ca poate fi comandat si un model echipat cu un sistem plug-in hybrid. Ei bine, aflam acum ca cei de la BMW au si alte planuri in ceea ce priveste viitorul lui Seria 7. Daca acum vorbim doar despre o versiune plug-in, peste cativa ani am putea vorbi despre o versiune electrica.

Ultimele informatii din tabara celor de la BMW ne arata ca oficialii germani se gandesc deja la urmatoarea generatie a lui Seria 7. Noile modele vor fi lansate abia peste trei ani insa, asa ca este timp destul pana la acel moment.

Surse apropiate de cei din conducerea BMW ne indica faptul ca acestia se gandesc la dezvoltarea unei versiuni 100% electrice pentru Seria 7. Asadar, in cazul in care va numarati printre cei care vor un astfel de model, va mai trebui sa asteptati pana cel putin in 2022!

Aceleasi surse apropiate companiei indica faptul ca versiunea electrica a Seriei 7 va purta numele i7. De asemenea, se mai vorbeste deja si despre bateria pe care ar pregati-o producatorului german inca de acum! Si informatiile care apar suna extrem de bine, acestea indicand o baterie care ar putea oferi o autonomie in modul electric de aproximativ 600 de kilometri, ceea ce nu este deloc rau.

De asemenea, zvonurile aparute acum mai vorbesc si despre un sistem electric care va beneficia de aproximativ 650 de cai putere. Din nou, putem spune, fara cea mai mica indoiala, ca toate aceste cifre suna foarte bine si promit deja multe din partea viitorului i7!

BMW este unul dintre producatorii auto care lucreaza intens in aceasta perioada la electrificarea gamei. Mai exact, germanii isi propun lansarea a cinci modele complet electrice pentru perioada imediat urmatoare. Asa cum am mai povestit pe larg in alte materiale trecute, cei de la BMW vor lansa pe piata modelele i3, Mini EV, iX3 si i4. De asemenea, bavarezii lucreaza din greu si la versiunea de serie a conceptului Vision iNext. Toate aceste modele ar urma sa fie prezentate si lansate oficial pe piata pana cel mai tarziu la finele anului 2021.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter