Video: Asa arata un model Mercedes-Maybach S560 4Matic cu optiuni de 80.000 de dolari!

Mercedes-Maybach S560 4Matic

Modelul Rolls-Royce Phantom ramane inca masina preferata de oamenii de afaceri extrem de bogati, care vor ca acest lucru sa se vada si sunt interesati de imaginea personala.

Cu toate acestea, daca am avea un buget pentru o astfel de masina, suntem siguri ca am face o altfel de alegere si am opta pentru un Mercedes-Maybach S 560 4MATIC, exact ca cel pe care il vedeti in imagini.

Daca ati urcat vreodata intr-un model Mercedes-Benz S-Class, suntem siguri ca v-ati dat seama ce inseamna luxul si modernitatea adunate la un loc. Ei bine, in versiunea Maybach, lucrurile ajung la un alt nivel, motiv pentru care acest S 560, gratie unui numar extraordinar de optiuni, este cu adevarat impresionant.

Ceea ce face ca acest model sa iasa imediat in evidenta este schema de culori cu care este "imbracat", o combinatie intre argintiu Aragonite (nuanta originala Maybach Manufaktur) si albastru Anthracite, care costa nu mai putin de 16.178 de dolari.

Setul de jante de 20 de inch costa 6.673 de dolari si a fost pregatit special pentru a se potrivi perfect combinatiei de culori exterioare. Chiar daca, la exterior, masina arata destul de sofisticat, ceea ce impresioneaza cu adevarat este cabina.

Pentru inceput, ne intalnim cu tapiterie de piele in doua tonuri, bej Silk si albastru Deep Sea, materiale care au fost gandite pentru a se potrivi cu vopseaua exterioara. Acest tip de piele nu e deloc ieftin, pretul plecand de la peste 4.000 de dolari.

In plus, in cabina, ca optionale, ne putem intalni cu un sistem de sunet stereo destul de extravagant, un tuner TV de 1.456 de dolari sau cu finisaje negre lacuite, in valoare de peste 2.600 de dolari.

Lasand deoparte toate optiunile speciale, cabina acestui model Maybach S 560 are un aer mult mai modern decat a oricarei versiuni Rolls-Royce de pe piata. Nu uitati doar ca si scaunele spate se intind, iar pasagerii din spate beneficiaza de suport pentru picioare si toate functiile de masaj pe care si le poate dori cineva.

Sa nu uitam, de asemenea, cel mai important element al acestei masini: pretul. Un model Mercedes-Maybach S 560 nu e deloc ieftin, pretul unuia plecand, in Europa, de la 214.000 euro, iar in America de la putin peste 242.000 de dolari.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter