Vehicle Production Group, pe apa sambetei

Producatorul de vehicule comerciale Vehicle Production Group, care a luat un imprumut de 50 de milioane de dolari de la Departamentul American de Energie, si-a suspendat activitatile si este pe punctul de a fi vandut. Informatia a fost dezvaluita chiar de catre fostul manager al companiei care fabrica dube pentru persoanele cu handicap.

O suta de angajati au fost dà©jà  concediati si si-a inchis birourile inca din luna februarie. Compania a beneficiat de imprumutul de la stat in baza unui proiect pentru realizarea de masini hibrid.

Se pare ca alti doi constructori sunt interesati dà©jà  sa cumpere compania falimentara, unul dintre ei fiind AM General, specializat in construirea de vehicule militare. Cu toate acestea, reprezentantii AM General nu au confirmat pana acum aceasta informatie.

Conducerea VPG sustine ca inchiderea fabricii a fost cea mai buna solutie pe care a gasit-o pentru impasul in care se afla. Altfel, oamenii ar fi muncit fara sa fie platiti, sustin mai marii companiei. Din 2006, de cand a inceput productia, constructorul VPG a reusit sa aduca in randurile sale nume sonore din industria auto, precum Dave Chembri, fost director de marketing la Mitsubishi si presedinte al Smart SUA, dar si Mark Hogan, un fost director la General Motors, care acum se va transfera acum tot intr-o functie de conducere, la Toyota Motor.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter