Varianta Sport, Modern sau Lux? Toate! Bmw Seria 4 Coupe!

Dupa ce am vazut liniile generale ale seriei 4 Coupe de la Bmw, dar si ale pachetului M Sport, este timpul sa aflam mai multe despre variantele Sport Line, Modern Line si Luxury Line.

Fiecare dintre ele subliniaza una dintre caracteristicile masinii. Varianta Sport Line aduce un exterior mai atragator, cu un negru sclipitor la stalpul B si in jurul geamurilor, care accentueaza caracterul sportiv.

Grila specifica Bmw este acum construita din 9 bucati cromate, dar varianta sport vine si cu 3 guri de admisie a aerului, dar si racitoare. Sunt disponibile jante de 18 sau 19 inch care ii desavarsesc aspectul.

Seria 4 Coupe Sport Line poate fi identificata usor cu ajutorul dungilor negre si a esapamentului vopsit si el in negru. La interior, gasim un contrast puternic intre rosu si negru, atat pe ceasurile de bord, cat si pe volan. Optional, puteti comanda scaune sport, fete de usi si bord in culoarea coral red.

In varianta Luxury Line, gasim mai mult crom, dar discret, totusi. Pentru aceasta versiune, au fost concepute jante speciale de 18 sau 19 inch, din aliaj usor. Daca vorbim despre seria 4 Coupe Luxury Line, putem recunoaste o astfel de masina dupa spoilerul spate si tevile de esapament, toate cromate. Cromul il gasim si la interior, in jurul sistemului audio si al celui de climatizare. El a fost imbinat cu elemente din lemn, scaune de piele si cusaturi speciale.

Seria 4 Coupe Modern Line are si ea parte de crom, dar vorbim despre unul mat, de data aceasta. Acesta este combinat cu aluminiul, atat la interior, cat si la exterior, in jurul grilei, a gurilor de admisie sau a spoilerului.

Marginile geamurilor sunt si ele din aluminiu satinat, ceea ce atrage atentia asupra masinii. Jantele sunt tot de 18 sau 19 inch, dar au un aspect de turbina pentru completarea asptectului. La interior, gasim un bord colorat si un volan in negru oyster. De altfel, pot fi facute tot felul de combinatii de culori.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter