Vanzarile modelului Ford F-150 cu motor EcoBoost au atins 400.000 de unitati

Vanzarile modelului Ford F-150 cu motor EcoBoost, lansat cu mai putin de 3 ani in urma, au atins deja 400.000 de unitati in Statele Unite. "žFord aduce o economie de combustibil semnificativa in gama noastra datorita EcoBoost de pe F-150 si alte 15 modele pana la autovehiculele hibrid", declara Doug Scott Managerul de Marketing al Ford Truck Group.

"žEconomia combustibilului este necesitatea numarul 1 pentru clientii care doresc o utilitara. De aceea combinatia dintre capacitatea motorului si economisirea de combustibil este caracteristica cu cea mai mare rezonanta a modelului F-150 echipat cu EcoBoost."

Mai mult, acest model a contribuit la cresterea cu peste 60.000 de unitati a vanzarilor seriei F in octombrie, pentru a sasea luna consecutiv in care depaseste acest prag – si pentru prima data de la intervalul aprilie – septembrie 2006.

Asta inseamna depasirea cu 67% a celui mai apropiat competitor de pe piata din vestul Statelor Unite, unde vanzarea autoutilitarelor este influentat de industrie si constructia de locuinte si unde tehnologia EcoBoost se dovedeste a fi foarte populara.

In nord-vestul Statelor Unite, 45% din clientii F-150 aleg EcoBoost, comparativ cu media nationala de 38 de procente. Oregon si Washington – al doilea si respectiv al treilea dintre statele cu cea mai mare rapida crestere de vanzari potrivit unui raport realizat in iunie de CNN Money – sunt piete cheie pentru vanzarile F-150 cu noua tehnologie.

Strategia Ford de a alatura aceasta tehnologie inovativa liniei sale de productie, ii ajuta pe clienti sa economiseasca la pompa. Se pare ca proprietarii F-150 EcoBoost reusesc sa economiseasca impreuna un total estimat de 204 milioane de litri de combustibil anual.

Aceasta cifra estimativa depaseste economia realizata de modelele electrice Toyota si Tesla vandute in Statele Unite in octombrie, si se presupune ca acestea nu consuma combustibil lichid.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter