Vanzarile Lexus au crescut cu 10% in 2019

Toyota a publicat la mijlocul acestei saptamani rezultatele inregistrate de brand-ul Lexus pe parcursul anului 2019.

Lexus UX

Anul 2019 s-a dovedit a fi un an excelent pentru Lexus, oficialii niponi publicand recent un raport care evidentiaza o crestere semnificativa a vanzarilor in raport cu anul precedent.

Toyota a publicat la mijlocul acestei saptamani rezultatele inregistrate de brand-ul Lexus pe parcursul anului 2019, acestea dovedindu-se a fi extrem de bune. Conform cifrelor pe care le putem vedea acum, Lexus a vandut in 2019 peste de 750.000 de unitati, ceea ce reprezinta un record in materie de vanzari.

Asadar, avem in fata inca o dovada care ne arata ca cei de la Lexus fac lucrurile asa cum trebuie in aceasta perioada, modelele sale fiind apreciate de clientii de pe piata auto internationala.

Succesul pe piata auto actuala este din ce in ce mai greu de obtinut pentru multi producatori auto, iar aici ne referim si la cei care poarta nume grele in spate si ani multi de istorie. Si asta pentru ca lumea auto, in general, este intr-o continua schimbare in ultimii ani, tehnologiile devenind din ce in ce mai avansate de la un an la altul.

In acest context, si cerintele clientilor de pe piata auto au devenit din ce in ce mai exigente, mai ales in cazul in care vorbim despre niste masini deloc ieftine. In plus, tendintele se schimba si ele intr-un ritm ametitor in acest secol al vitezei, ceea ce le pune in fata constructorilor o multime de provocari.

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, Lexus se bucura de un an 2019 minunat din toate punctele de vedere, incheiat cu un record in materie de vanzari. Mai exact, conform cifrelor pe care le-au publicat oficialii Toyota, Lexus a vandut in anul 2019 un numar de 765.330 de unitati.

Vorbim asadar despre o crestere cu 10% a vanzarilor in raport cu anul 2018, ceea ce nu este deloc de neglijat in contextul actual. Cifrele de vanzari foarte bune despre care pomenim acum in cazul celor de la Lexus nu ar fi fost posibile fara SUV-urile UX si RX, doua modele extrem de importante din gama producatorului de lux.

Defalcat, producatorul nipon de lux a inregistrat cresteri ale vanzarilor pe pietele auto din Europa, China si Japonia, in timp ce vanzarile din America de Nord au ramas la acelasi nivel ca si in 2018. Cresterea pe plan european este insa una importanta si demna de mentionat, cei de la Lexus reusind sa vanda in 2019 nu mai putin de 87.000 de masini catre clientii de pe Batranul Continent, in crestere cu 14% fata de anul precedent.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter