2020-01-25 Vanzarile globale ale Volkswagen au crescut cu 2 procente in luna octombrie

Vanzarile globale ale Volkswagen au crescut cu 2 procente in luna octombrie

Grupul Volkswagen a declarat ca vanzarile globale ale brand-ului sau principal au crescut cu 2 procente in luna octombrie ca urmare a compensarii scaderilor din Europa si Statele Unite, cu cresterile masive din China.

Livrarile brandului omonim VW au crescut la 511.400 unitati de la 501.400 – in anul precedent, a declarat compania.

„Livrarile realizate de brandul Volkswagen au inregistrat un progres satisfactator in octombrie in ciuda incertitudinii economice actuale din unele regiuni”, spune Directorul de Vanzari Christian Klingler.

Cresterea din octombrie, urmeaza unei cresteri de 7% din septembrie, asta dupa ce vanzarile scazusera cu 1 si 0,5 procente in lunile august si respectiv iulie.

In primele 10 luni vanzarile brand-ului au scazut cu 5% in Europa pana la o valoare de 1,37 milioane. In Germania, livrarile au scazut cu 7 procente pana la 464.100, in vreme ce, in Statele Unite, cererea a inregistrat un declin de 4 procente – pana la 343.000 de unitati in aceeasi perioada.

In China, piata cu cea mai mare desfacere a brand-ului, vanzarile au crescut cu 18 procente, ajungand la 2,02 milioane.

Livrarile globale ale VW in perioada ultimelor 10 luni, au crescut cu 3 procente pana la 4,88 de milioane. Expectativa de vanzari a grupului este asteptata pentru lansare la sfarsitul acestei saptamani.

Videoclipul zilei
PNEURILE UZATE SUNT PERICULOASE? CARE SUNT RISCURILE?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter