Mercedes-Benz creste spectaculos in segmentul premium in luna iulie 2019

Lupta din segmentul premium a continuat si in luna iulie, germanii de la Mercedes-Benz reusind inca o data sa se impuna in aceasta cursa.

Mercedes-Benz creste spectaculos in segmentul premium in luna iulie

Asadar, Mercedes-Benz a fost cel mai mare constructor premium din lume si in luna iulie, cifrele de vanzari crescand cu nu mai putin de 12 procente in acest interval. Vorbim in randurile urmatoare despre evolutiile pe care le-au inregistrat in luna iulie principalii trei constructori din segmentul premium!

A doua jumatate a anului a inceput cum nu se putea mai bine pentru cei de la Mercedes-Benz, cifra de vanzari inregistrand o crestere cu nu mai putin de 12%. Aceasta crestere vine pentru cei de la Mercedes-Benz dupa ce in primele sase luni ale anului fusese raportata o scadere cu 4.6% a vanzarilor.

Cu aproape 189.000 de unitati vandute, luna iulie a devenit pentru cei de la Mercedes-Benz cea mai buna luna din istorie din acest punct de vedere. Germanii au inregistrat crestere importanta atat pe Batranul Continent, cat si in China! De asemenea, segmentul modelelor compacte a crescut in aceasta perioada cu 30%.

BMW ramane pe locul secund in acest top, raportand in luna iulie o cifra de vanzari de aproximativ 157.000 de unitati. In comparatie cu aceeasi luna a anului precedent, cei de la BMW au inregistrat o crestere in luna iulie 2019 cu 1.6 procente. Bavarezii s-au bucurat in luna iulie de o crestere spectaculoasa in segmentul SUV-urilor, modelele din gama M inregistrand o crestere a vanzarilor cu nu mai putin de 30%.

In cele din urma, cei de la Audi raman pe ultima treapta a podiumului atunci cand vine vorba despre vanzarile inregistrate in segmentul premium in luna iulie a acestui an.

Producatorul cu sediul in Ingolstadt a vandut in luna iulie aproxiamtiv 155.000 de unitati, ceea ce inseamna ca a raportat o scadere de aproape 6.1 procente in comparatie cu aceeasi luna a anului precedent. Chiar si asa, oficialii Audi se asteapta la o a doua jumatate a anului mult mai buna din punct de vedere al vanzarilor.

La nivelul primelor sapte luni ale anului, cei de la Mercedes-Benz raman pe prima pozitie a clasamentului vanzarilor, cu peste 1.32 de milioane de unitati comercializate. Pe locul secund se claseaza bavarezii de la BMW, cu peste 1.23 de milioane de modele vandute. In cele din urma, pe ultima treapta a podiumului ii regasim pe cei de la Audi, cu 1.06 milioane de unitati vandute.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter