Valentino Rossi si-a lovit masina intr-o statiune de schi din Italia

Valentino Rossi Audi RS6 Accident

Chiar daca nu va numarati printre marii pasionati ai sporturilor pe doua roti, mai mult ca sigur ati auzit de-a lungul timpului de Valentino Rossi. In varsta de 37 de ani, italianul este considerat a fi unul dintre cei mai de succes sportivi din istoria motociclismului mondial. De cand si-a inceput cariera in motociclismul profesionist, Rossi a iesit campion mondial in nu mai putin de sapte editii Moto GP, anul trecut terminand pe a doua pozitie in ierarhia finala.

Cine stie mai multe despre Valentino Rossi stie si ca italianul este un mare pasionat al masinilor. Mai mult decat atat, acesta a povestit in unele interviuri ca a incercat de cateva ori chiar sa concureze in competitiile dedicate sporturilor cu patru roti. Insa, iubirea lui fata de motociclete si succesul avut acolo de-a lungul anilor l-au facut sa nu renunte niciodata la aceasta cariera.

Chiar daca vorbim despre un sofer cu adevarat profesionist, iata ca aflam acum ca italianul si-a lovit masina intr-o statiune de schi din Italia. Este vorba despre un model Audi RS6 Avant si, din fericire, incidentul a fost unul minor, nefiind vorba despre niciun ranit. Daunele suferite de automobil sunt in partea din spate a acestuia, printre elementele care vor trebui inlocuite numarandu-se spolierul, evacuarea dubla si pragul lateral.

Prima dragoste a lui Valentino Rossi la volanul unui automobil pe patru roti a fost un model BMW M3 Sedan. Acesta a fost primit cadou de italian in 2009, atunci cand a castigat cel de-al saptelea Moto GP din cariera. Astfel, producatorul german a dorit sa isi arate recunostinta pentru cariera plina de succes a lui Valentino Rossi, acesta incununand un record absolut de sapte editii Moto GP castigate pe parcursul a numai zece ani.

Un alt model important pe care Valentino Rossi l-a primit cadou a fost un Ferrari Italia 458. Lansat in 2009 in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Ferrari 458 se poate lauda cu o unitate de motorizare V8 capabila sa dezvolte nu mai putin de 570 de cai putere si un cuplu maxim de 540 Nm.

Cu o viteza maxima de 340 km/h si o acceleratie de la 0 la 100 km/h posibil de realizat in 2.9 secunde, nu este de mirare ca modelul de la Maranello i-a intrat repede in suflet lui Rossi. Mai mult decat atat, acesta a fost personalizat de cei de la Ferrari, fiind dotat cu o placuta de inmatriculare cu numarul 046VR.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter