Toyota Supra 2020 - imagini oficiale si detalii complete

Toyota Supra 2020

Toyota Supra va disponibila sub o noua forma incepand cu 2020, iar Cars.ro iti prezinta primele imagini oficiale cu aceasta masina si, mai jos, vei putea afla detaliile complete! 

Noul model isi recunoaste originile, asadar trasaturile principale ale masinii pot fi recunoscute cu usurinta de cei care au mai zarit macar o data in viata lor o Toyota Supra. Fiind o masina care isi are trecutul marcat de faptul ca e o masina a soferilor, a impatimitilor de drumuri lungi si senzatii tari la volan, Supra va fi disponibila pentru piata din Europa incepand cu 2020. 

Pana in momentul de fata, au fost lansate doua editii limitate in serii de 900 de exemplare si 1500 de exemplare care, bineinteles, au si fost rezervate de entuziastii marcii. 

Cei 900 clienti europeni vor primi o configuratie care nu a fost pana acum data publicitatii, insa constructorul auto arata ca acestia vor face parte dintr-un club exclusivist: Supra 900 Club. 

GR Supra Launch Edition va putea fi configurata in trei culori de cei care deja si-au plasat comanda: rosu, negru sau gri mat. Indiferent de culoarea aleasa, clientii vor primi pe noile lor Supra jante negre mat, capace de oglinzi rosii si numerotarea individuala cu semnatura lui Akio Toyoda!

Prima masina produsa din noua serie va fi vanduta la o licitatie in Statele Unite ale Americii.

Toyota Supra s-a intors!

Si au facut-o cat de bine se poate. Noul model infatiseaza un design exterior indraznet, dar adaptat timpurilor noastre. Miscarea companiei japoneze era de asteptat de o perioada lunga de timp, insa pana acum erau doar zvonuri. Cars.ro a relatat anterior despre acest model, cand am aratat cateva imagini spion

Cu 335 de cai putere, o distribuire egala a greutatii si un timp de 4,1 secunde noua Toyota Supra promite sa fie un adevarat partener de senzatii tari. 

Viteza maxima este de 250 de km/h. 

La interior se poate observa o colaborare incredibil de stransa cu BMW. Putem recunoaste cu usurinta ca volanul, comenzile, sistemul de infotainment, aerul conditionat, schimbatorul, incintele audio si alte cateva elemente au fost imprumutate de la BMW.

Nu pot sa zic decat ca de-abia astept sa o vad in Romania si, mai important, sa ma aflu la volanul acestei masini. Promit sa va povestesc in detaliu despre masina aceasta!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter