Tunerii de la EAG promit o Toyota Supra de generatie noua cu transmisie manuala

Desi nu sunt deloc putini la numar cei care au cerut o Toyota Supra echipata cu o transmisie manuala, noua generatie a fost prezentata de producatorul nipon exclusiv cu o cutie automata. Un atelier de tuning are insa solutia pentru cei interesati!

Tunerii de la EAG promit o Toyota Supra de generatie noua cu transmisie manuala

Noua generatie Toyota Supra ne-a fost prezentata ca fiind echipata exclusiv cu o transmisie automata cu opt trepte, in ciuda zvonurilor care aparusera anterior pe aceasta tema.

Zvonurile nu au venit chiar de nicaieri, fiind multi pasionati ai modelului Supra care si-ar fi dorit cu orice pret sa conduca un model de generatie noua echipat cu o transmisie manuala. Ei bine, desi acest lucru se pare ca nu a fost posibil la nivel oficial, un atelier de tuning din statul american Texas sustine ca are solutia!

Mai exact, este vorba despre specialistii in tuning de la European Auto Group, un atelier de tuning care provine din Statele Unite ale Americii, in ciuda numelui.

Ei bine, tunerii de la European Auto Group sustin ca pot sa modifice noua generatie Toyota Supra astfel incat resursele unitatii cu sase cilindri in linie sa fie gestionate de o cutie de viteze manuala cu sase trepte. Modelele modificate de cei de la European Auto Group ar urma sa fie lansate la sfarsitul acestui an, in luna noiembrie, in cadrul show-ului SEMA care va fi organizat in Las Vegas.

Totodata, specialistii in tuning de la European Auto Group sustin cu aceasta ocazie ca toate piesele necesare acestui proiect sunt originale BMW, in contextul in care aceasta unitate de motorizare despre care vorbeam mai devreme vine din fabrica si alaturi de o asemenea cutie de viteze.

Cei interesati de un astfel de model echipat cu o transmisie manuala vor avea de platit aproximativ 12.000 de dolari, in acest pret intrand atat piesele ce vor utilizate, cat si manopera realizata de tunerii de la EAG!

Mai mult decat atat, trebuie sa spunem ca acelasi atelier de tuning din statul american Texas sustine ca pe viitor isi doreste sa ofere acestor modele si cateva imbunatatiri de ordin tehnic care sa creasca puterea motorului la peste 450 de cai putere.

In prezent, unitatea cu capacitate de 3.0 litri genereaza nu mai putin de 340 de cai putere si un cuplu maxim de 500 Nm. In aceste conditii, viteza maxima este de 250 km/h, in timp ce acceleratia de la 0 la 100 km/h poate fi realizata in 4.2 secunde.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DIFERENTELE DINTRE MOTOR TURBO VS. ASPIRAT NATURAL
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter