Toyota Romania continua parteneriatul cu COSR

Articol scris de Adi S., in data de 21 Noiembrie 2018

Colaborarea dintre Toyota si Comitetul Olimpic Sportiv Roman continua si in perioada urmatoare, producatorul auto punand la dispozitia COSR o transa de zece automobile dedicate sustinerii mobilitatii sportivilor romani aflati in programul de pregatire pentru Jocurile Olimpice din 2020. Este vorba despre zece unitati Proace Verso, masini dedicate transportului de persoane cu 7+1 locuri. COSR a achizitionat deja pana la ora actuala patru automobile, dintre care unele sunt echipate cu un sistem hibrid de propulsie.

Masinile vor fi puse in cele din urma la dispozitia a zece federatii nominalizate si care pregatesc sportivi pentru Jocurile Olimpide din Tokyo, care se vor desfasura in vara lui 2020. Mai exact, este vorba despre urmatoarele federatii sportive: Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Scrima, Federatia Romana de Tir Sportiv, Federatia Romana de Tenis de Masa, Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Haltere, Federatia Romana de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Gimnastica. Asadar, este vorba despre zece federatii cu traditie si care au dat de-a lungul timpului sportivi medaliati la Jocurile Olimpice.

Edit Corcoman Tarcolea, General Manager Toyota Romania, a vorbit deja despre aceasta colaborare intre producatorul pe care il reprezinta in tara noastra si Comitetul Olimpic Sportiv Roman. Edit Corcoman a transmis ca “mobilitatea si adaptabilitatea sunt dezideratele de imbunatatire continua pe care Toyota le vizeaza prin acest parteneriat”.

De asemenea, aceasta transmite faptul ca Toyota isi doreste sa fie alaturi de sportivii participanti la Jocurile Olimpice, folosind resursele pe care le are pentru a sprijini dezvoltarea sanatoasa si durabila a mediului sportiv romanesc. GM-ul Toyota Romania mai transmite ca aceasta continuare a colaborarii cu COSR dovedeste angajamentul solid pe care producatorul il are pentru atingerea tututor obiectivelor mentionate in randurile anterioare.

Toyota nu colaboreaza doar la nivel local cu COSR, ci si la nivel international cu Comitetul International Olimpic (CIO). Parteneriatul dintre Toyota si CIO este prevazut la ora actuala pana in anul 2024. Parteneriatul include atat vehicule, cat si servicii de mobilitate.

Mihai Covaliu, presedintele COSR, se declara extrem de incantat si de multumit cu acest parteneriat cu cei de la Toyota. Covaliu face o comparatie intre continua competitie in care se afla cei de la Toyota cu cele mai tehnologii din domeniu si competitia in care se afla sportivii romani. Covaliu saluta increderea pe care o arata cei de la Toyota Miscarii Olimpice din Romania.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Etichete: toyota, cosr, parteneriat
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Iubitorii de masini s-au plans intotdeauna de marimea grilei noului BMW X7, asa ca sa nu uitam ca si grila celor de la Lexus a crescut putin in ultimii ani,...
de - 19 Iunie 2019
Motoare aspirate natural, in sase cilindri. Ei da, seful de la Porsche GT, Andreas Preuninger, nu mai trebuie sa spuna nimic altceva. Am facut o vizita la baza tehnica a...
de - 19 Iunie 2019
Aston Martin Valhalla este noul nume ales de producatorul britanic pentru viitoarea hipermasina cu motor central. Numele vine din mitologia novegiana si se refera la locul in care se duc...
de - 19 Iunie 2019
Volkswagen se pregateste intens in aceasta perioada de lansarea noii generatii Golf, una dintre cele mai asteptate noutati din lumea auto in aceasta a doua parte a anului curent. Asa...
de - 19 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

22300.00 EUR - 19 Iunie 2019
24300.00 EUR - 19 Iunie 2019
16500.00 EUR - 19 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare