Toyota prezinta primul teaser cu viitorul SUV subcompact dedicat pietei europene

Toyota a publicat la mijlocul acestei saptamani primul teaser cu noul SUV subcompact pe care urmeaza sa il lanseze oficial peste numai cateva zile, in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

Toyota prezinta primul teaser cu viitorul SUV subcompact dedicat pietei europene

Asa cum probabil ca va amintiti deja, oficialii Toyota au anuntat inca de la inceputul acestui an ca pregatesc lansarea unui SUV subcompact. La acea vreme, am aflat de la reprezentantii constructorului nipon ca este vorba despre un model dedicat pietei europene, in contextul in care cererea pentru astfel de modele pe Batranul Continent este in continua crestere in ultimii ani. Apoi, tot in luna ianuarie, cei de la Toyota au publicat si mai multe schite oficiale cu forma caroseriei acestui model.

Odata ce ne apropiem cu pasi tot mai repezi de lansarea acestui model, cei de la Toyota si-au propus sa ne faca din ce in ce mai curiosi, drept pentru care acum ne-am trezit in fata noastra cu un prim teaser oficial care ne infatiseaza modelul care urmeaza sa fie prezentat peste mai putin de doua saptamani.

Asa cum stiti deja, SUV-ul subcompact dedicat pietei europene urmeaza sa fie prezentat de cei de la Toyota chiar in luna martie, in cadrul editiei din acest an a Salonului Auto de la Geneva, eveniment care isi va deschide portile incepand cu data de 3 martie.

Pana la acest moment, cei de la Toyota au preferat sa nu ne ofere prea multe detalii cu privire la acest nou model, drept pentru care la ora actuala nu stim sa va spunem nici macar care va fi numele sub care va fi comercializat acest viitor SUV. Totusi, printr-un comunicat de presa, reprezentantii Toyota au transmis ca noul SUV “va combina garda la sol marita cu un sistem de tractiune inteligent si cu cea mai recenta tehnologie hibrida”.

Teaser-ul pe care il putem vedea acum scoate in evidenta semnatura luminoasa a stopurilor. De asemenea, mai stim la aceasta ora ca noul model va fi dezvoltat avand la baza platforma TNGA-B, urmand sa imprumute motorizarile disponibile pe modelul subcompact Yaris.

Editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva se anunta interesanta pentru cei de la Toyota, acestia urmand sa expuna in cadrul evenimentului noua generatie Yaris, noul RAV4 plug-in hybrid si noua generatie de modele Mirai. Totodata, tot la Geneva vom mai face cunostinta si cu modelele de performanta GR Yaris, GR Supra si Yaris WRC.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter