Toyota Hilux se va plimba printre avioanele de pe aeroportul London City

Aeroportul London City isi va executa operatiunile de la sol cu trei masini Toyota Hilux Double Cabine. Noile pick-up-uri inlocuiesc trei Hilux-uri mai vechi de care personalul aeroportului s-a folosit cativa ani.

Masinile vor fi utilizate pentru indeplinirea diverselor activitati aeroportuare necesare in operatiunile zilnice . Pentru a servi unele dintre cerintele speciale ale aeroportului, vehiculele sunt echipate cu lumini suplimentare, dar si cu echipamente de comunicare si dispozitive de alungare a pasarilor.

Aeroportul London City din Marea Britanie este situat in Docklands si are zboruri catre peste 40 de destinatii din Marea Britanie, Europa si Statele Unite ale Americii.

Kevin Wincell, manager al aeroportului London City, a declarat: Echipa de operatiuni a aeroportului London City este responsabila pentru asigurarea ca aerodromul este in conditii de siguranta si functionare.

Echipa trebuie sa fie capabila sa mobilizeze ofiteri rapid in cazul unei stari de urgenta, de aceea este necesar sa avem la indemana vehicule sigure si bine echipate. Asteptam cu nerabdare continuarea colaborarii noastre cu Toyota.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CAT COSTA SA PUI O INSTALATIE GPL PE DACIA DUSTER
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter