Touring Sciadipersia Cabrio se pregateste pentru Villa d'Este 2019

2019 Touring Sciadipersia Cabrio

Dupa debutul public de la Geneva Motor Show 2019, in martie anul acesta, urmatoarea aparitie oficiala a noului model Touring Superleggera Sciadipersia Cabriolet va fi la concursul Villa d'Este 2019.

Versiunea grand tourer decapotabila va participa, in a 90-a editie a evenimentului, cu sanse reale, in concursul pentru premiul de design.

"Suntem incantati de ideea de a participa si anul acesta la concursul Villa d'Este, mai ales ca multe dintre companiile concurente ne-au urmat exemplul. E bine pentru competitie si pentru afacere, pana la urma", a declarat presedintele consiliului de administratie Superleggera, Piero Mancardi.

Acum doua luni, in Geneva, ne-am intalnit cu exemplarul albastru Night, dar cel care va fi prezentat la Villa d'Este are finisaje diferite. A doua unitate a decapotabilei produsa de compania italiana este vopsita "intr-o combinatie de nuante argintie, ocru si crem".

In cabina, ne intalnim cu cusaturi contrastante albe, care duc la o combinatie perfecta de culori perfecta, foarte potrivita "pentru zona reprezentata de tarmul lacului Como".

Noul cabriolet, care are la baza modelul Maserati GranTurismo decapotabil, ofera spatiu pentru patru pasageri, iar producatorul promite ca scaunele sunt destul de mari pentru patru adulti.

Imaginea generala a masinii, conform oficialilor Superleggera, a fost inspirat de Epoca de aur a industriei auto, cu un "design clasic si fara varsta, care continua sa stabileasca standarde in lumea auto".

Puterea este oferita de un propulsor V8 aspirat natural, care produce 460 de cai, la 7.000 de rpm. Puterea ajunge doar la rotile din spate prin intermediul unei cutii de viteze automate in sase trepte.

Producatorul estimeaza ca modelul va accelera de la 0 la 100 de km/h in aproximativ cinci secunde, in timp ce viteza maxima anuntata este de 288 de km/h.

Producatorul italian planuieste sa construiasca doar 15 exemplare ale noului grand tourer decapotabil. Fiecare masina este construita de mana, in fabrica din Milano a producatorului.

Inca nu avem nici o informatie despre preturile noii versiuni, dar oficialii de la Touring Superleggera au declarat ca vor oferi mai multe date, la cerere, doar celor interesati.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter