Top 6 judete din Romania in care permisul de conducere este obtinut cu usurinta!

Permis de conducere in Romania

Daca va ganditi la ce ma gandesc si eu, din nefericire, la Pitesti, in Arges, nu mai merge cum era odata... Acest judet este sters de pe harta cand vine vorba de rata de promovabilitate la examinarea pentru obtinerea permisului de conducere, obtinand un procent de doar 33,92%.

Situatia ingrijoratoare nu este constatata doar la nivelul judetului unde se dadeau permisele in functie de buget, ci la nivel national. Rata de promovabilitate a elevilor la nivel national este de sub 40%. Totodata, instructorii acuza nivelul de educatie si pregatire al viitorilor soferi din tara sustinand ca acestia efectiv sunt dezinteresati de aspectele care le-ar putea salva vietile.

Cand afirma aceste lucruri, instructorii nu se gandesc la elemente de mecanica sau cunostinte specifice, ci lucruri elementare, zilnice (semne de circulatie, reguli de acordare a prioritatii si orice alte lucruri strict soferesti).

In topul celor mai slabe judete intra fara surpindere municipiul Bucuresti, judetul Calarasi si judetul Iasi, unde rata de promovabilitate este de 33,56%, 26,68%, respectiv 23.64%. In aceste zone viitori soferi manifesta o indolenta iesita din comun care nu face decat sa se rasfranga asupra tuturor soferilor din tara si nu numai.

Revenind la lucrurile pozitive, cele mai bune 6 judete la examenul pentru obtinerea permisului de conducere sunt: Botosani, Alba, Hunedoara, Suceava, Dolj si Caras Severin.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter