Tiriac Collection se mandreste cu inca patru noi modele Porsche 911 de renume! Afla care sunt noile masini de colectie!

Porsche 911 GT2 RS R Turbo Tiriac Collection

Expozitia Tiriac Collection s-a marit incepand cu aceasta saptamana cu patru modele Porsche 911. Sunt niste modele speciale, puternice si cu povesti de exceptie in spate. Asadar, cei care vor trece pragul expozitiei in perioada urmatoare, vor putea admira cu proprii ochi un model Porsche 911 GT2 RS, un model Porsche 911 Carrera 4 GTS, un model Porsche 911 Turbo Exclusive Series si un alt model Porsche 911 R.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, formata atat din modele clasice, cat si din modele de ultima generatie. Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri pana duminica, in intervalul orar 10.00 – 19.00.

Ion Tiriac se declara extrem de multumit de aceste ultime patru achizitii pe care le-a facut. Afaceristul roman le-a descris in cadrul evenimentului de lansare a acestora ca pe niste modele care „spun o poveste despre forta, excelenta si precizie”. Pentru el este mai mult decat imbucurator ca pasionatii auto din tara noastra pot vedea pe viu astfel de modele!

Acum, haideti sa aflam impreuna de ce sunt atat de importante aceste patru masini care tocmai au intrat in colectia personala a lui Ion Tiriac! Alin Tapalaga, director general Porsche Inter Auto, a declarat cu aceeasi ocazie ca fiecare dintre aceste automobile are o poveste speciala, „de la recorduri de circuit la perfectiune aerodinamica, de la caracteristici si performante exclusiviste la fosti proprietari cu renume in lumea sportului mondial”.

Porsche 911 GT2 RS aproape ca nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. In primul rand, GT2 RS este cel mai puternic 911 construit vreodata de cei de la Porsche. Infatisarea acestui model este una de-a dreptul impresionanta, de asemenea!

Porsche 911 Carrera 4 GTS este un model special deoarece ii apartine Simonei Halep. Romanca l-a castigat dupa Turneul Campioanelor din 2017 de la Singapore, ocazie cu care a inchis anul pe locul 1 WTA. Din acest motiv, automobilul are inscriptionat textul „SH #1” in zona pragurilor!

Modelul Porsche 911 Exclusive Series este, asa cum ii spune si numele, un exemplar exclusiv, destul de rar intalnit. Si asta pentru ca a fost construit intr-o serie limitata de doar 500 de exemplare.

Nici Porsche 911 R nu este doar o simpla masina, si acest model fiind realizat doar in 991 de exemplare. Ambele masini sunt modele sport pur-sange, pe care orice pasionat auto si-ar dori sa le conduca macar si pentru cateva minute. Pana la condus insa, va avea ocazia sa le vada in cadrul Tiriac Collection.

Newsletter

Whatsapp