Tesla ocoleste Romania si anunta constructia unei statii Supercharger in Bulgaria

Americanii de la Tesla anunta finalizarea constructiei unei statii de incarcare Supercharger in Bulgaria, in localitatea Plovdiv, aceasta urmand sa fie inaugurata in cursul acestui an.

Tesla ocoleste Romania si anunta constructia unei statii Supercharger in Bulgaria

Tesla a anuntat in mai multe randuri, atat prin vocea lui Elon Musk, cat si prin intermediul altor oficiali din cadrul structurilor de conducere, ca va extinde reteaua de statii de incarcare Supercharger si in Europa de Est.

Desi multi se asteptau la o astfel de statie de incarcare construita si in tara noastra, se pare ca vecinii bulgari ne-o iau din nou inainte si in aceasta privinta. Americanii de la Tesla au anuntat recent ca au finalizat constructia unei statii de incarcare Supercharger in localitatea bulgara Plovdiv.

Unde se afla prima statie de incarcare Supercharger in Bulgaria

Conform informatiilor pe care le avem pana la acest moment pe aceasta tema, cei de la Tesla au finalizat constructia unei statii de incarcare Supercharger la Hotelul Imperial din localitatea Plovdiv, oras situat la aproximativ 150 de kilometri de capitala tarii, Sofia.

Citeste si: Un update a transformat o Tesla intr-o adevarata bestie. In cate secunde a ajuns sa "faca" 0-100

Mai mult decat atat, mai multe publicatii din mass-media bulgara sustin acum ca urmatoarele statii de incarcare pentru masini electrice urmeaza sa fie deschise pe parcursul acestui an.

Aceasta noua statie de incarcare Supercharger despre care vorbim acum urmeaza sa fie inaugurata chiar in acest an, cei de la Tesla asteptand acum finalizarea constructiei altor doua statii din Serbia, acestea urmand sa fie amplasate la Belgrad si Nis. In cele din urma, inaugurarea se va face simultan pentru toate cele trei statii de incarcare Supercharger construite.

Tesla planuieste sa construiasca statii de incarcare Supercharger si in Romania

Chiar daca vestea construirii acestei statii de incarcare Supercharger in Bulgaria nu este una tocmai fericita pentru cei din Romania, harta publicata de cei de la Tesla pe site-ul lor oficial ne da sperante in continuare.

Astfel, harta pe care o putem vedea postata de producatorul american indica ca cei de la Tesla planuiesc construirea a nu mai putin de trei statii de incarcare si in tara noastra, acestea urmand sa fie amplasate in Bucuresti, Craiova si Braila.

Totusi, americanii nu mentioneaza nicio data concreta la care aceste trei statii vor fi construite, pe harta la care facem referire aparand doar mentiunea “in curand”.

Daca ne uitam la tarile din Europa de Est, vom observa ca cei de la Tesla au construit deja statii de incarcare Supercharger in mai multe tari, printre acestea regasindu-se Croatia, Serbia, Slovenia, Bosnia si Herzegovina si chiar si Muntenegru. Mai mult decat atat, in viitorul apropiat vor aparea noi statii si in Grecia, respectiv Macedonia de Nord.

Afla si cat costa cea mai ieftina masina Tesla pe mobile.de sau cum va arata noul TIR de la Tesla.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter