Tesla publica o prima schita cu un nou model electric

Tesla are planuri din ce in ce mai serioase in legatura cu noua uzina construita in China, dezvaluind recent o prima schita cu un viitor model electric care ar urma sa fie produs acolo.

Tesla publica o prima schita cu un nou model electric

Luna ianuarie a debutat pentru cei de la Tesla cu livrarea primelor unitati Model 3 produse la noua uzina construita in ultima perioada in China, in apropiere de Shanghai. Momentul a fost unul important pentru producatorul american, Elon Musk participand personal la eveniment.

Cu aceasta ocazie, omul care conduce Tesla si-a exprimat dorinta ca producatorul american sa construiasca in viitorul apropiat un centru de cercetare in China. Mai mult decat atat, se pare ca printre planurile lui Elon Musk se numara chiar si un model electric Tesla care ar urma sa fie construit in cadrul acestei uzine noi din China.

Desi multi nu au luat chiar in serios declaratiile facute de Elon Musk in cadrul acestui eveniment, ultimele noutati ne demonstreaza ca planurile americanilor sunt extrem de serioase in aceasta directie.

Constructorul american a publicat la sfarsitul saptamanii trecute un document oficial prin intermediul caruia detaliaza planurile pentru centrul de inginerie ce urmeaza sa fie construit in China. De asemenea, prin acelasi document sunt anuntate mai multe posturi care vor fi disponibile.

Insa nu acestea sunt cele mai importante vesti pe care ni le dau cei de la Tesla, oficialii americani publicand cu aceasta ocazie si o schita care ne releva un nou model. Din pacate, despre acest nou model nu avem pana la aceasta ora niciun fel de informatii oficiale.

In schimb, daca ne luam dupa liniile de design pe care le vedem si daca ne gandim la declaratiile facute recent de Elon Musk in cadrul evenimentului despre care aminteam in randurile anterioare, ne-am putea da seama ca este foarte probabil ca noul model sa fie pozitionat in gama Tesla sub Model 3.

Conform primelor informatii, cei de la Tesla au ales in mod special noua uzina din China pentru dezvoltarea acestui model, aceasta permitand reducerea costurilor si vanzarea modelului in toate colturile lumii la un pret mai competitiv.

Asadar, chiar daca pana la ora actuala nu avem informatii concrete in aceasta directie, cel mai probabil ar fi de bun augur sa luam in serios declaratiile lui Elon Musk si sa ne gandim deja la viitorul model din gama Tesla. Ramane de vazut care vor fi primele detalii oficiale pe care producatorul american ni le va oferi!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter