Tesla pregateste noi functii software

Americanii de la Tesla anunta ca vor lansa in perioada urmatoare un update software care va avea in prim plan o tehnologie extrem de interesanta pentru soferi, si anume Smart AC Charging.

Tesla Model S

Specialistii din cadrul producatorului american lucreaza la ora actuala la o noua actualizare de software pentru masinile din gama. Potrivit celor spuse chiar de CEO-ul Elon Musk, noua actualizare software ar urma sa fie disponibila chiar din aceasta toamna, de la sfarsitul lunii septembrie sau inceputul lunii octombrie.

Asadar, nu mai avem decat cateva saptamani pana ce vom afla toate detaliile necesare despre noutatile pe care ni le pregatesc cei de la Tesla! Pana atunci insa, stim deja ca printre functiile noi ale versiunii 10 a acestui software se regaseste si Smart AC Charging. Totusi, trebuie sa spunem ca pana acum nu exista informatii oficiale despre aceasta noua functie!

Conform specialistilor din industria auto, cel mai probabil, aceasta functie va permite soferilor sa programeze incarcarea bateriei. Clientii producatorului american de masini electrice au solicitat companiei in ultime perioada o optiune prin care sa seteze ora plecarii la drum pentru ca software-ul sa programeze incarcarea astfel incat bateria sa fie plina la ora plecarii.

Ei bine, se pare ca cei de la Tesla au ascultat rugamintile oamenilor si au dezvoltat o tehnologie in acest sens, care se va dovedi extrem de folositoare in cazul in care va functiona asa!

De asemenea, o alta noutate pe care ne-o pregatesc cei de la Tesla este reprezentata de functia Feeling Lucky pentru aplicatia de navigatie, functie prin care cei de la Tesla vor oferi clientilor sugestii de destinatie. In urma cu ceva timp, Elon Musk a vorbit despre aceasta functie si a spus ca va avea doua optiuni.

Prima dintre ele ar urma sa fie “I’m feeling lucky” si va oferi sugestii pentru cea mai populara destinatie a proprietarilor de masini Tesla din regiunea respectiva. De asemenea, va mai exista si optiunea “I’m feeling hungry”, optiune care va sugera cel mai popular restaurant din perspectiva soferilor de masini Tesla.

Nu in cele din urma, o alta functie care va veni odata cu aceasta actualizare de software pe care ne-o pregatesc cei de la Tesla este “Downloadable game packs”. Astfel, prin aceasta functie, jocurile noi descarcate vor inlocui jocurile vechi. Functia se va dovedi extrem de utila in contextul in care stim cu totii ca memoria disponibila este limitata.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter