Elon Musk anunta noutati tehnice pentru Tesla Model S si o versiune cu sapte locuri

Americanii de la Tesla se afla intr-o perioada in care efectueaza teste pe circuitul de la Nurburgring cu un prototip Model S imbunatatit din punct de vedere tehnic, care urmeaza sa fie disponibil si intr-o versiune cu sapte locuri.

Tesla Model S

Elon Musk a anuntat recent ca Tesla va demara o serie de teste pe Iadul Verde de la Nurburgring cu un prototip Model S care a suferit cateva modificari de ordin tehnic. Mai exact, era vorba despre o serie de imbunatatiri la nivelul motorizarii.

Bineinteles, odata cu informatiile dezvaluite de Elon Musk au aparut si mai multe zvonuri care mai de care mai interesante, nu putini fiind cei care au crezut ca Tesla isi propune sa doboare recordul stabilit de Porsche Taycan pentru cel mai rapid sedan electric de la Nurburgring.

In cele din urma, lucrurile au fost lamurite la finalul saptamanii trecute, atunci cand cei de la Tesla au demarat efectiv testele de la Nurburgring.

Totodata, Elon Musk a publicat pe o retea de socializare o postare prin care transmitea ca prototipul Model S de la Nurburgring beneficiaza de un nou sasiu si de un nou tren de rulare “Tartan”. Din pacate, CEO-ul producatorului american nu a mai dezvaluit si alte informatii despre imbunatatirile de care beneficia acel prototip Model S!

Insa, trebuie sa mentionam ca Elon Musk a facut si cateva precizari importante pentru a nu lasa loc de interpretari de tot felul. Astfel, CEO-ul Tesla a precizat ca “trenul de rulare Tartan este la un an de productia de serie si se va aplica pentru Model S, Model X si Roadster, dar nu si pentru Model S sau pentru Model Y”.

Totodata, Elon Musk a mai tinut sa precizeze ca acen tren de rulare nou “va costa mai mult decat versiunile actuale, dar mai putin decat ofertele concurentilor de pe piata”. Odata cu aceste dezvaluiri, Elon Musk a mai precizat si faptul ca Model S va beneficia in viitorul apropiat si de o versiune cu sapte locuri.

Nu in ultimul rand, acelasi Elon Musk ne-a mai informat ca Model S echipat cu noul tren de rulare a stabilit un nou record pe circuitul de la Laguna Seca, obtinand un timp de 1.36.555.

Din pacate pentru cei de la Tesla, reprezentantii circuitului nu au fost prezenti atunci cand acest record a fost stabilit, ceea ce inseamna ca nu putem vorbi acum despre un record omologat!

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter