Tesla Model 3 se bucura de un succes remarcabil in Europa

Articol scris de Adi S., in data de 17 Martie 2019

Tesla a demarat la inceputul lunii februarie livrarile primelor unitati Model 3 catre piata europeana, pana la acel moment aduandu-se peste 14.000 de comenzi. Desi vorbim despre o prezenta de doar cateva saptamani pe piata auto de pe Batranul Continent, Model 3 se pare ca se bucura deja de un succes remarcabil pe unele piete locale. Spre exemplu, producatorul american a livrat peste 1.000 de unitati Model 3 in Norvegia doar in prima saptamana a lunii martie. In aceste conditii, Model 3 abia ce a devenit cel mai vandut model din aceasta tara, indiferent de sistemul de propulsie.
Si pe piata germana a fost inregistrat un succes important al lui Model 3, conform primelor rapoarte de vanzari prezentate.

Daca ne uitam la luna februarie, vom vedea ca cei de la Tesla au lucrat peste 1.000 de unitati Model 3 spre aceasta tara. In aceste conditii, cifra de vanzari totala a celor de la Tesla a crescut in a doua luna a anului in Germania cu peste 500%. Totusi, aceasta crestere spectaculoasa a fost provocata si de dificultatile pe care cei de la Tesla le-au avut in trecut in legatura cu procesul de livrare a masinilor catre Germania.

Mergem mai departe si dam peste o alta tara in care se pare ca cei de la Tesla incep sa inregistreze un succes din ce in ce mai important. Conform rapoartelor inregistrate in luna februarie, in Olanda au fost vandute 472 de unitati Model 3, ceea ce nu este deloc putin. In aceste conditii, Model 3 a devenit cea mai vanduta masina electrica de pe piata auto olandeza la finalul lunii februarie. Nu in ultimul rand, putem remarca si cifrele foarte bune inregistrate de compania lui Elon Musk pe alte doua piete importante din Europa, si anume Spania si Franta.

Asa cum stim deja cu totii, Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica din lume in anul 2018. Piata americana s-a remarcat din acest punct de vedere, lansand un numar important de cereri pentru acest model. In aceste conditii, popularitatea modelului electric este si va fi, cel mai porbabil, in crestere. Specialistii se asteapta ca cifrele inregistrate in perioada urmatoare sa creasca in continuare, de asemenea!

Ultimele zile au fost importante pentru cei de la Tesla, acestia lansand noul Model Y in cadrul unui eveniment organizat in Statele Unite. Noul model a fost primit cu entuziasm de toti fanii producatorului american!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Daca ati avut rabdare sa ne cititi pana acum, ati aflat ca BMW face cateva modificari interesante, din aceasta vara, la portofoliul sau european. Pentru noi, cea mai importanta schimbare...
de - 20 Mai 2019
Germanii de la BMW si Daimler au anuntat recent planuri marete in legatura cu extinderea activitatii de productie de masini in Ungaria, planuri care ar urma sa fie puse in...
de - 20 Mai 2019
Inceputul anului aducea cu sine o veste importanta dinspre tabara celor de la Koenigsegg, constructorul suedez anuntand un parteneriat strategic cu cei de la NEVS. In cazul in care nu...
de - 20 Mai 2019
Porsche e pus pe fapte mari in ultima perioada. Mai exact, recent, producatorul german a prezentat cateva imagini ale unei variante moderne Porsche 935 Clubsport "imbracata" in culori retro. In...
de - 20 Mai 2019

Cele mai noi anunturi

5900.00 EUR - 20 Mai 2019
4700.00 EUR - 20 Mai 2019
3500.00 RON - 20 Mai 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare