Telefon Porsche Design cu aur de 24 de karate

Porsche Design a lansat o editie speciala a modelului de smartphone P-9981 de la Blackberry. Este o editie extreme de limitata, din aur, fiind construite doar 25 de aparate in toata lumea.

Telefonul este realizat cu materiale de cea mai buna calitate, are un design purist, dispune de cele mai noi tehnologii si va fi disponibil in magazinele Porsche Design din iunie 2013.

P-9981 are o carcasa din otel inoxidabil, cu un invelis de titan vopsit in aur, o tastatura perfect incastrata, un ecran tactil si o carcasa-spate din piele. Numarul de productie al aparatului din editia limitata poate fi regasit pe spatele telefonului si pe capacul camerei, fiind din aur de 24 de karate.

Telefonul intelligent P-9981 de la BlackBerry are un processor de 1,2 GHz, senzori moderni, o memorie interna de 8GB si inregistreaza videoclipuri HD.

Memoria poate fi extinsa insa pana la 40 GB. Ecranul dispune de tehnologia “Liquid Graphics”, care asigura o rezolutie excelenta. Meniul telefonului a fost si el personalizat pentru acest model si include un browser de internet dintre cele mai bune de pe piata, dar si aplicatii interesante.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter