Tata Motors vrea sa se extinda pe plan mondial cu o noua gama de vehicule

Tata Motors planuieste sa se extinda pe plan mondial cu noua gama de vehicule, planificandu-si portofoliul pentru urmatorii 6 ani, potrivit companiei MD Karl Slym.

Desi, compania are un mare succes cu autovehiculele sale utilitare, Tata vrea sa construiasca o familie de vehicule de tranzit de clasa mondiala, bazate pe un stil arhitectural nou, flexibil al grupului VW, dublat de Platforma Modulara Avansata.

Inlocuirea liniei de automobile din prezent, care include: modelul hatch Indica, model ce a obtinut premiul City Rover in 2003, este o prioritate pentru producator, ce a avut de suferit in turnura pe care a luat-o piata indiana in prezent.

Potrivit unui raport initiat de mass media australiana, noua platforma va depasi ceea ce a obtinut pana in prezent grupul Volkswagen.

Dr. Tim Leverton, seful Departamentului de Resurse si Dezvoltare al Tata Motors, declara pentru Sydney Morning Herald ca VW a trecut prin "sase sau sapte generatii" de produse pentru a ajunge unde este astazi, insa Tata va "trece direct la o solutie foarte interesanta".

Platforma Modulara Avansata, spune el, nu va fi flexibila doar in lungime ci si in latime. Acest nivel suplimentar de flexibilitate va oferi platformei PMA capacitatea de a sustine toate dimensiunile de masini prezente pe piata de la super mini-uri la crossover-e.

Slym, declara presei din India, ca planul de a lansa Tata la nivel international a inceput inca de anul trecut si toate noile vehicule din linia de productie in dezvoltare sunt destinate vanzarii globale.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter