Suzuki promite o versiune plug-in hybrid pentru viitoarea generatie Vitara

Articol scris de Adi S., in data de 20 Septembrie 2018

Suzuki isi propune ca in viitorul apropiat, toate modelele din gama sa beneficieze de versiuni mild hybrid. Acest lucru ar trebui sa se intample cat de curand posibil, producatorul nipon inaintand ca termen anul 2020.

De asemenea, trebuie sa stim ca cei de la Suzuki sunt interesati acum si de modele plug-in hybrid. Iar primul astfel de model plug-in pare a fi programata sa se lanseze odata cu noua generatie Vitara. De asemenea, anumite informatii spun ca Suzuki va renunta de acum incolo la strategia cu doua modele disponibile in acelasi segment.

Asa cum stiti deja, cei de la Suzuki au publicat in urma cu cateva saptamani primele imagini si informatii cu privire la Vitara Facelift. Modelul facelift aduce cu sine, in primul rand, cateva modificari de ordin estetic.

Putem aminti despre restilizarea grilei frontale, despre spoilerul fata care are acum cateva elemente noi sau despre noua semnatura luminoasa a stopurilor. De asemenea, versiunea facelift aduce si cateva modificari la nivelul habitaclului, acolo unde vom putea regasi materiale de o calitate mai buna si un instrumentar de bord modificat care integreaza un ecran color.

Detaliile mai importante veneau insa la nivel tehnic, acolo unde s-a renuntat la motorul de 1.6 litri, pe benzina. Vitara facelift a ramas disponibila doar cu doua unitati BoosterJet, de 1.0 litru si de 1.4 litri. Prima unitate de motorizare produce 112 cai putere, in timp ce cea de-a doua produce 140 de cai.

La acel moment, nu s-au oferit niciun fel de informatii suplimentare cu privire la o viitoare versiuni echipata si cu o motorizare diesel. Ceea ce ne face sa credem ca cei de la Suzuki nu prea mai iau in calcul deloc aceasta posibilitate, pe fondul depopularizarii acestui sistem de propulsie in Europa.

Dale Wyatt, director general al filialei Suzuki in Marea Britanie, ne spunea in urma cu cateva zile ca viitoarea generatie Vitara va veni cu o serie de surprize importante. Din cate se pare, viitoarea generatie Vitara va aduce cu sine o versiune plug-in hybrid. De asemenea, acelasi Dale Wyatt spune ca in curand, si S-Cross va primi o astfel de versiune.

Pana la acest moment, nu se cunosc niciun fel de informatii detaliate cu privire la aceste versiuni plug-in hybrid, asa ca nu avem ce face altceva decat sa asteptam pana la momentul potrivit. Este de remarcat si faptul ca niponii incearca sa scoata un pret final cat mai accesibil pentru toti clientii!

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Iubitorii de masini s-au plans intotdeauna de marimea grilei noului BMW X7, asa ca sa nu uitam ca si grila celor de la Lexus a crescut putin in ultimii ani,...
de - 19 Iunie 2019
Motoare aspirate natural, in sase cilindri. Ei da, seful de la Porsche GT, Andreas Preuninger, nu mai trebuie sa spuna nimic altceva. Am facut o vizita la baza tehnica a...
de - 19 Iunie 2019
Aston Martin Valhalla este noul nume ales de producatorul britanic pentru viitoarea hipermasina cu motor central. Numele vine din mitologia novegiana si se refera la locul in care se duc...
de - 19 Iunie 2019
Volkswagen se pregateste intens in aceasta perioada de lansarea noii generatii Golf, una dintre cele mai asteptate noutati din lumea auto in aceasta a doua parte a anului curent. Asa...
de - 19 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare