Suzuki promite o versiune plug-in hybrid pentru viitoarea generatie Vitara

2018 Suzuki Vitara

Suzuki isi propune ca in viitorul apropiat, toate modelele din gama sa beneficieze de versiuni mild hybrid. Acest lucru ar trebui sa se intample cat de curand posibil, producatorul nipon inaintand ca termen anul 2020.

De asemenea, trebuie sa stim ca cei de la Suzuki sunt interesati acum si de modele plug-in hybrid. Iar primul astfel de model plug-in pare a fi programata sa se lanseze odata cu noua generatie Vitara. De asemenea, anumite informatii spun ca Suzuki va renunta de acum incolo la strategia cu doua modele disponibile in acelasi segment.

Asa cum stiti deja, cei de la Suzuki au publicat in urma cu cateva saptamani primele imagini si informatii cu privire la Vitara Facelift. Modelul facelift aduce cu sine, in primul rand, cateva modificari de ordin estetic.

Putem aminti despre restilizarea grilei frontale, despre spoilerul fata care are acum cateva elemente noi sau despre noua semnatura luminoasa a stopurilor. De asemenea, versiunea facelift aduce si cateva modificari la nivelul habitaclului, acolo unde vom putea regasi materiale de o calitate mai buna si un instrumentar de bord modificat care integreaza un ecran color.

Detaliile mai importante veneau insa la nivel tehnic, acolo unde s-a renuntat la motorul de 1.6 litri, pe benzina. Vitara facelift a ramas disponibila doar cu doua unitati BoosterJet, de 1.0 litru si de 1.4 litri. Prima unitate de motorizare produce 112 cai putere, in timp ce cea de-a doua produce 140 de cai.

La acel moment, nu s-au oferit niciun fel de informatii suplimentare cu privire la o viitoare versiuni echipata si cu o motorizare diesel. Ceea ce ne face sa credem ca cei de la Suzuki nu prea mai iau in calcul deloc aceasta posibilitate, pe fondul depopularizarii acestui sistem de propulsie in Europa.

Dale Wyatt, director general al filialei Suzuki in Marea Britanie, ne spunea in urma cu cateva zile ca viitoarea generatie Vitara va veni cu o serie de surprize importante. Din cate se pare, viitoarea generatie Vitara va aduce cu sine o versiune plug-in hybrid. De asemenea, acelasi Dale Wyatt spune ca in curand, si S-Cross va primi o astfel de versiune.

Pana la acest moment, nu se cunosc niciun fel de informatii detaliate cu privire la aceste versiuni plug-in hybrid, asa ca nu avem ce face altceva decat sa asteptam pana la momentul potrivit. Este de remarcat si faptul ca niponii incearca sa scoata un pret final cat mai accesibil pentru toti clientii!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter