Primul SUV Aston Martin va fi prezentat in luna decembrie

Aston Martin a anuntat in aceasta saptamana ca primul sau SUV va fi lansat la finalul acestui an.

Primul SUV Aston Martin va fi prezentat in luna decembrie

Fanii marcii britanice mai au insa ceva de asteptat pana ce vor face cunostinta cu primul model de acest fel din gama producatorului, deoarece evenimentul de lansare este programat tocmai pentru luna decembrie a acestui an.

Insa, ceea ce este si mai important pentru cei care au pus deja ochii pe viitorul DBX este ca oficialii constructorului britanic au anuntat cu aceasta ocazie si ca au deschis lista de comenzi pentru acest model! Asadar, cei care sunt deja hotarati in acest sens pot face un prim pas spre achizitionarea SUV-ului!

Asa cum va spuneam si in urma cu cateva saptamani, cei de la Aston Martin au reusit in cele din urma sa finalizeze lucrarile de constructie pentru noua sa uzina de pe teriotoriul Regatului Unit.

Mai exact, este a doua uzina pe care cei de la Aston Martin o vor avea incepand de acum incolo in Marea Britanie. Noua uzina este gazduita de localitatea St. Athan, pozitionata pe teritoriul Tarii Galilor. Aceasta este uzina si care va gazdui procesul de productie al noului SUV DBX din gama Aston Martin.

Este important de precizat ca primii clienti care vor comanda noul model il vor primi cel mai tarziu in luna iunie a anului urmator! Asadar, asta inseamna ca cei care au pus deja ochii pe noul DBX vor fi nevoiti sa mai aiba ceva rabdare pana vor avea ocazia de a pleca la drum la volanul noii masini!

Conform informatiilor pe care le avem de la oficialii din structura de conducere a producatorului britanic, procesul efectiv de productie al SUV-ului va fi demarat la inceputul anului urmator. De altfel, era si normal sa se intample asa, in conditiile in care lansarea este programata pentru luna decembrie!

Dupa o serie de investitii considerabile, noua uzina a celor de la Aston Martin din localitatea galeza St. Atham se anunta a fi un punct important de lucru pentru producatorul britanic in urmatoarea perioada.

La ora actuala, in cadrul uzinei lucreaza aproximativ 200 de oameni, insa constructorul britanic este nevoit sa faca angajari suplimentare pentru a isi putea atinge obiectivele de productie incepand cu prima parte a anului urmator, atunci cand SUV-ul DBX va intra pe linia de productie. In aceste conditii, producatorul a anuntat ca numarul angajatilor va trece de 750 in perioada urmatoare!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
TOP 5 CELE MAI FIABILE MASINI JAPONEZE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter