Speram ca noul BMW M3 2020 sa nu arate asa!

Noua generatie BMW M3 va fi prezentata oficial mai tarziu anul acesta, dar toate semnele ne ghideaza catre un debut public mai aproape de zilele noastre, poate chiar in septembrie, la Frankfurt Motor Show.

Dincolo de performante, cea mai importanta intrebare in legatura cu noua generatie M3 este "cum va arata?"

Pentru inceput, ne asteptam la aceeasi caroserie oarecum evazata, la cele doua bare si praguri laterale agresive, la patru iesiri pentru sistemul de esapament, dar si la jante ceva mai mari.

Ei bine, ce spuneti despre un nou design al siglei frontale, de dimensiuni ceva mai generoase?

Imagini recente ne conduc la ideea ca noile modele din Seria 7 nu vor fi singurele masini BMW cu patru usi care vor fi echipate cu o grila mai mare decat pana acum.

Din aceleasi fotografii cu prototipul M3 ne dam seama si de faptul ca e posibil ca dungile grilei sa fie orizontale si nu verticale dar, pana cand nu avem o dovada sigura, nu vrem sa ne gandim la asa ceva.

Chiar daca o versiunea mai mare a grilei frontale BMW, cu dungi orizontale sau verticale, ar putea face parte din pachetul de design al noului M3, stim cu totii ca inginerii marcilor se folosesc de elemente de camuflaj tocmai pentru a da indicii false despre noul model.

Ce inseamna asta?

Simplu, e foarte posibil ca fotografiile atasate acestui articol sa fie complet gresite, partial adevarate sau complet reale, chiar daca ne prezinta o grila frontala enorma, cu dungi verticale.

Suntem siguri de un singur lucru: noua generatie M3 va avea o grila frontala masiva. Ne ramane doar sa speram ca BMW nu este interesat sa modifice aceasta grila, desi noile versiuni din Seria 7 sunt aproape acolo...

Sursa: kolesa.ru

Newsletter

Whatsapp