Skoda publica prima fotografie cu interiorul lui Kamiq

Skoda publica prima fotografie cu interiorul lui Kamiq

In urma nu cu mult timp, cehii de la Skoda au oferit prima imagine oficiala cu noul Kamiq, un model de SUV care ar urma sa fie disponibil doar pe piata auto din China, cea mai mare piata auto din lume la acest moment. Ei bine, tot atunci am aflat si primele detalii despre acest SUV care se anunta a fi destul de interesant!

Cei de la Skoda nu se opresc insa aici, publicand acum si o prima imagine cu interiorul noului model. Si, trebuie sa va spunem, arata destul de bine, nimic de zis! Noul Kamiq se anunta deja a fi un model de succes pe piata auto chineza!

Odata cu publicarea primei fotografii cu interiorul lui Kamiq, cei de la Skoda transmit ca interiorul acestuia este inspirat de conceptul Vision RS. De asemenea, cei de la Skoda spun ca interiorul lui Kamiq beneficiaza de o noua filozofie de design, caracterizata in primul rand de display-ul de dimeniuni generoase de 10.25 inci.

Acesta ofera in mod optional si tehnologia Virtual Cockpit. Tot ce putem vedea pana la acest moment este ceea ce vedem in aceasta fotografie, insa asteptam cu totii si alte teasere pe care ni le vor prezenta cei de la Skoda in viitorul apropiat!

Noul SUV de oras Kamiq este construit avand la baza platforma MQB a Grupului Volkswagen. Kamiq se poate lauda cu un ampatament de 2.651 de mm si cu un portbagaj cu un volum de depozitare a bagajelor de 400 de litri. Cehii vor oferi o singura motorizare pentru noul Kamiq, chinezii urmand sa nu aiba de ales in acest sens.

Acestia vor primi un propulsor pe benzina, cu capacitate de 1.5 litri, care este capabil sa ofere 110 cai putere si un cuplu maxim de 150 Nm. De asemenea, transmisia noului Kamiq este realizata prin intermediul unei cutii automate.

Prezentarea oficiala a lui Kamiq va avea loc in primavara acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Evenimentul va debuta in data de 25 aprilie. Cehii de la Skoda au planuri mari in ceea ce priveste piata chineza. In 2017, Skoda a livrat in China un numar de 325.000 de masini, insa asta nu pare de ajuns pentru producatorul est european.

Pana in 2020, cei de la Skoda isi propun sa vanda pe piata chineza peste 600.000 de masini anual. Incepand cu 2007 si pana astazi, cei de la Skoda au livrat pe taram chinez nu mai putin de 2.350.000 de masini, ceea ce nu este deloc putin!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter