SiriusXM isi face prima aparitie la Ford

Ford Motor Co. va fi primul producator auto care va oferi aplicatia SiriusXM Internet Radio in masinile sale. Cu ajutorul aplicatiei  Internet Radio, conducatorii care detin deja vehicule dotate cu Sync AppLink vor avea acces la MySXM si SiriusXM On Demand. Soferii pot controla aplicatia Radio Internet cu ajutorul comenzilor vocale sau celor de la volan.

MySXM le permite utilizatorilor sa isi personalizeze canalele de muzica si sa-si selecteze programe care contin comedii. Caracteristica OnDemand poate aduna mai mult de 300 de episoade din catalogul Sirius show. Aceasta miscare vine intr-un moment in care multi consumatori cauta sa stabileasca o legatura stransa intre masinile si telefoanele lor, asteptandu-se ca automobilele sa raspunda la nevoile "vietii lor digitale".

In Statele Unite exista 68 de milioane de utilizatori ai sistemului Android si 49 de milioane de utilizatori care detin un iPhone. Mai mult de un million de vehicule marca Ford echipate cu SYNC AppLink pot utiliza aplicatia.

Pentru a profita din plin de noua facilitate, cei care sunt deja abonati la aplicatia Internet Radio au descarcat cea mai recenta versiune a aplicatiei care este disponibila pentru iPhone si sistemul Android. "Aceasta noutate le permite detinatorilor de masini Ford sa-si personalizeze optiunile, mai ales pe partea de divertisment", a spus Craig Daitch, purtator de cuvant Ford.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter