Silver Ghost, pus din nou la incercare

Pregatirile pentru Trialul Alpin 1913 sunt pe ultima suta de metri. Dealerul Rolls-Royce din Essex joaca un rol esential in aceasta competitie, unul dintre cele dure teste de rezistenta din lumea auto.

8 dintre cele 40 de Rolls-Royce Silver Ghost care participa la raliu au fost atent pregatite in atelierele dealer-ului, mai ales ca multe dintre ele au peste 100 de ani vechime. De la deschiderea din 1967, P&A Wood si-a castigat renumele de una dintre cele mai bune echipe care restaureaza masini Rolls-Royce.

Un nou showroom in care vor putea fi intalnite modele contemporane, cum ar fi Phantom, Ghost si Wraith, va fi deschis din aceasta vara. « P&A joaca un rol vital in pastrarea istoriei bogate a acestei marci, dar si in succesul actual de care se bucura Rolls-Royce », a declarat James Crichton, director regional Rolls-Royce Europa.

Pe 14 iunie, 40 de Silver Ghost vor porni din Viena, strabatand Austria, Slovenia, Croatia si Italia, urmand sa se intoarca in Viena pe 29 iunie. Este o cursa menita sa remomereze cursa din 1913 in care Silver Ghost si-a castigat reputatia de "cea mai buna masina din lume". Masinile vor parcurge peste 2.000 de kilometri pe cele mai spectaculoase sosele din Europa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter