Sharetoo, solutia de corporate car sharing! Afla cum functioneaza!

Sharetoo

Gata cu grija masinilor de serviciu. Unul dintre cei mai important giganti de pe piata auto international lanseaza, si in Romania, serviciul de Sharetoo. Chiar daca ti se pare ca suna ciudat, nu e mare filozofie. Sharetoo este o solutie de corporate car sharing, adica, mai pe romaneste, un schimb de masini.

Serviciul asta nu ii vizeaza numai pe sefii cei mari din firma, ci si pe angajatii acestora si este binevenit in companiile cu nevoi flexibile de mobilitate. Cel mai important aspect al acestui serviciu este flexibilitatea si asta deoarece companiile isi pot face cum vor flota auto, tinand cont, evident, de propriile nevoi.

Porsche Romania le pune la dispozitie toate brandurile grupului Volkswagen pe care le comercializeaza aici. Companiile isi stabilesc perioada in care folosesc aceste masini si se bucura de o alocare transparenta a costurilor implicate. Doar nu te gandeai ca serviciul este unul gratuit!

Citeste si: Cel mai haios anunt de vanzare al unei masini second-hand este al unui roman!

Trebuie sa stii ca mecanismul in sine nu este unul deloc complicat. Echipa ta se conecteaza la o platforma online si isi rezerva o masina pe care, fiecare o va deschide cu telefonul mobil, asadar, fara cheie. Proiectul a fost implementat de curand. Gigantul auto nu s-a aruncat cu capul inainte in afacerea asta, ci a testat acest proiect. El a fost bine primit de beneficiari, vreo 600 la numar, asa ca are unda verde de la capii Porsche.

Serviciul a fost testat inca de anul trecut, sub numele RideON, iar Romania a fost una dintre primele piete in care grupul auto a implementat aceasta solutie prietenoasa cu marile companii. In aceasta perioada in care serviul a fost testat in forma sa pilot, beneficiari au fost chiar angajatii companiei, dar si clientii strategici, adica aceia cu care Porsche are angajamente de lunga durata. In plus, alte companii auto care au tras cu ochiul, au decis sa incerce si ele acest serviciu.

Iti mai spun ca serviciul asta a fost implementat din 10 octombrie si ca acum, intr-o prima faza, sunt disponibile doar doua tipuri de corporate car sharing. Mai intai, un prim serviciu se adreseaza companiilor care au nevoie mai mare de mobilitate si care doresc sa foloseasca o flota adaptata nevoilor lor, dar in acelasi timp sa si ofere un beneficiu suplimentar angajatilor. Al doilea tip de serviciu este cel care vizeaza o retea nationala de distribuitori autorizati ai marcilor comercializate de gigant, o retea care sa sprijine compania auto sa poata oferi acoperire cat mai mare in Romania acestui serviciu- sharetoo.

Videoclipul zilei
5 DOTARI AUTO PE CARE LE FOLOSIM GRESIT
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter