Sebastian Vettel, pe pista circuitului Paul Ricard

La mai putin de 24 de ore dupa ce a revendicat locul al doilea la Monaco Grand Prix 2013, Sebastian Vettel, campion triplu mondial la Formula 1, a revenit pe pista la celebrul circuit Paul Ricard in rolul de director de performanta pentru Infiniti.

Luis Bravo, cel care conduce Customer Oriented Engineering and Vehicle Target Setting Infiniti din Europa, a spus ca scopul lor este sa alinieze pe deplin asteptarile inginerilor la ceea ce poate face o masina tare, ca cele conduse de Vettel.

Munca lor de dezvoltare pentru viitoarele autoturisme de strada Infiniti se bazeaza pe testarea produselor, pentru ca vor sa devina liderii campionatului din 2013. "Rolul lui Sebastian de director al diviziei de performanta este semnificativ deoarece furnizeaza date echipei, iar noi suntem foarte incantati sa lucram alaturi de el", a spus Bravo.

"Astazi a fost o mare oportunitate pentru noi de a afla ce asteapta Sebastian de la o masina de strada premium de cand a devenit director de performanta. Vom fi in masura sa luam in considerare evaluarea sa critica, astfel incat sa putem dezvolta standardele de conducere si atributele de performanta pentru Q cars, noua generatie de la Infiniti".

Echipa de ingineri a lui Bravo a stat mai multe ore in compania lui Vettel, timp in care au testat cateva masini de strada de inalta performanta, pe legendarul circuit din Franta, Paul Ricard, care functioneaza ca o instalatie de testare de prima clasa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter