Seat prezinta o serie de imbunatatiri pentru actuala gama de modele

Seat prezinta o serie de imbunatatiri pentru actuala gama de modele

Spaniolii de la SEAT au anuntat in urma cu cateva zile introducerea unor imbunatatiri pentru actuala gama de modele, constructorul iberic obisnuindu-ne de-a lungul anilor cu actualizari efectuate la mijlocul anului. Asadar, vorbim in randurile urmatoare despre upgrade-ul pe care l-au gandit cei de la SEAT pentru modelele Ateca, Tarraco, respectiv Leon! Haideti sa vedem impreuna ce surprize avem!

SEAT Ateca va fi disponibil incepand de acum in standard cu un sistem de infotainment de 8 inci, care va inlocui asadar vechiul sistem care masura numai 6.5 inci. Clientii vor mai putea alege in mod optional includerea a doua porturi USB in partea din spate pentru nivelurile de echipare Style, Xcellence si FR, in portbagaj urmand sa fie disponibile prize de 230 V si 12 V.

Mergem mai departe si va spunem ca din punct de vedere tehnic, SEAT Ateca a mai primit si sistemul Dynamic Chassis Control (DCC), acesta urmand sa permita soferului sa aleaga ce mod de rulare isi doreste. Exista trei moduri de rulare dintre care acesta va putea sa faca alegerea: Normal, Sport, respectiv Comfort. Sistemul DCC va fi disponibil pentru versiunile cu tractiune fata cu nivelurile de echipare Style, Xcellence si FR.

Din punct de vedere al infatisarii exterioare, clientii vor putea opta acum si pentru o noua culoare in care sa fie vopsita caroseria, si anume Crystal Black. De asemenea, daca vorbim despre SEAT Arona si SEAT Ibiza, mai trebuie sa va spunem ca spaniolii au mai introdus si in cazul celor doua modele o noua culoare pentru caroserie, si anume Pure Red.

Cel mai mare SUV din gama producatorului spaniol, SEAT Tarraco va putea fi echipat de acum incolo cu o priza de 230 V in portbagaj. Aceasta este singura stire pe care o avem pana la acest moment despre Tarraco, un model care sta oricum foarte bine la mai toate capitolele!

In cele din urma, SEAT Leon primeste versiunea speciala Sport Black Matt, care include oglinzi exterioare de culoare neagra, o grila a radiatorului de aceeasi culoare, scaune Alcantara, plafon interior de culoare neagra si un set nou de jante cu dimensiuni de 18 inci. Revenind din nou la nivelul infatisarii exterioare, si in cazul lui Leon putem sa va vorbim despre doua noi culori in care poate fi vopsita caroseria, si anume Pure Red si Dynamic Grey. Trebuie insa sa mentionam ca ultima culoare este disponibila exclusiv alaturi de nivelul de echipare FR.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: SEAT

Newsletter