SEAT Ateca va primi un facelift in 2020

SEAT Ateca

Spaniolii de la SEAT se bucura la ora actuala de o perioada extrem de buna pe care o traverseaza, cifrele de vanzari depasind record dupa record in ultimele luni. Ei bine, cei de la SEAT au anuntat de curand si o serie de imbunatatiri pentru gama actuala de modele, devenind deja o obisnuinta pentru producatorul iberic sa anunte un upgrade la mijlocul fiecarui an.

Ateca este unul dintre cele mai cautate modele din gama celor de la SEAT, drept pentru care si acest model va avea parte de o serie importanta de imbunatatiri. Mai mult decat atat, Ateca se pregateste sa primeasca un facelift in anul 2020!

Asa cum spuneam si in randurile anterioare, avem in primul rand o serie de imbunatatiri pregatite de cei de la SEAT pentru modelul Ateca. Spre exemplu, vorbim despre un sistem de infotainment cu dimensiuni generoase, de 8 inci, care va inlocui vechiul sistem care era ceva mai mic, de doar 6.5 inci. Poate si mai important decat atat, din punct de vedere tehnic, Ateca va primi sistemul Dynamic Chassis Control (DCC), acesta permitand soferului sa aleaga unul dintre cele trei moduri de rulare disponibile: Normal, Sport, respectiv Comfort.

Lasand la o parte aceste modificari pe care Ateca le-a anuntat in cadrul deja obisnuitului upgrade de mijloc de an, modelul producatorului spaniol se pregateste sa primeasca un facelift pe parcursul anului viitor. Noul model facelift a fost deja surprins in timpul testelor pe drumurile publice. Insa, din cauza faptului ca era imbracat in haine de camuflaj, prea multe detalii nu au putut fi descoperite pana la aceasta ora.

Conform informatiilor care au aparut insa pana acum, aflam ca SEAT Ateca ar urma sa primeasca in 2020 si o versiune plug-in hybrid. Trebuie sa mentionam insa ca acesta este doar un zvon care circula in aceste zile in presa britanica de specialitate. Astfel, niciun oficial din cadrul structurii de conducere a producatorului spaniol nu a confirmat pana acum o asemenea posibilitate!

Conform presei britanice, SUV-ul producatorului spaniol ar urma sa imprumute sistemul folosit de Passat GTE. Astfel, am putea vorbi despre o versiune hibrida cu incarcare la priza, care este echipata cu o unitate de motorizare pe benzina TSI cu capacitate de 1.4 litri, capabil sa dezvolte 156 de cai putere, careia i se alatura un propulsor electric de 115 cai putere. In aceste conditii, in total am vorbi despre un sistem care ar putea sa genereze nu mai putin de 218 cai putere, ceea ce nu este deloc rau deloc!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter