Scor record pentru Tesla Model S: 99 din 100, dat de revista Consumers Reports

Revista Consumers Reports a acordat un scor aproape perfect modelului S de la Tesla Motors Co, invocand in principal puterea masinii electrice, ca este usor de controlat si silentioasa, toate acestea armonizandu-se de minune in interior.

Cele 99 de puncte primite din 100 claseaza Modelul S cu mult inaintea altor masini electrice sau alimentate cu gaz, inclusiv in fata sportivului Porsche Panamera sau hibridului Fisker Karma. In review-ul prezentat de revista, putem citi ca a fi la volanul acestei masini este ca si cum ai pasi intr-un viitor promitator cu zero emisii.

Ultimul scor aproape perfect a mai fost dat acum sase ani luxosului sedan Lexus LS 460L by Toyota Motor Corp. Dupa laudele primite, directorul executiv, Elon Musk , se asteapta sa ajunga la un numar cat mai mare de cumparatori pentru Modelul S.

Din review-ul revistei, putem afla ca un Model S echipat cu o baterie de 85 KW a fost capabil sa parcurga 200 de mile intre doua incarcari electrice. Pentru a putea incarca masina la o priza de 240 de volti, conducatorul va trebui sa astepte douasprezece ore.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CEA MAI SCUMPA PARCARE DE MASINI DIN LUME
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter